Isu Keluarga

Kisahnya bini abang ipar ni up status beli gelang emas yang boleh kira tebal besar tapi masalahnya lepas tu dia padam status tu lepas je saya tengok

assalamualaikum min, minta tlong hide profile saya ye.  saya ada isu dgn bini abang suami n abg suami dari sebelum kahwin lagi tapi x sangka perangai family in law pun sama naik. isunya si bini dia ni kaki pinjam pastu lari x bayar. masa kitorang awal kahwin, si suami bagi pinjam duit dekat abang dia…

Isu Keluarga

Masalahnya sebelum ni suami buat perangai semasa saya mengandung anak ke5 sehingga kmi bercerai talak 2 min dan kami rujuk demi anak2

asalamualaikum KRT.  Maaf min Hide profil saya. kerana skdar ingin meluah kan saja ape yang terpendam di dalam hati min. Saya seorg ibu kepada 5 org anak dan 3 anak jaggaan iaitu anak saudara yang di jaga ketika ayh nya meninggal san ibu nya tidak sihat. Serta ibu saya juga tggl serumah dengan saya krana…

Isu Keluarga

Yang tak ble lupa pada masa 2 tahun perkahwinan kami dia cuba nak r0g01 ibu saya sampaikan 2 kali dia cuba nak ci0m ibu saya dan akhirnya ibu saya cerita sendiri

halo min tlg hide post saya. saya menikah umur 20 skrng dah nak dkat 3 tahun, suami saya kerja grab, ada anak sorang umur 2 tahun. sebetulnya masalah ni mgkn kecik je, tapi suami saya dah tinggalkan saya.. dia pergi bwa bag bwa bju bju dia, sebab saya tuduh dia chat pmpuan, salah saya pn…

Isu Keluarga

Untuk pengetahuan semua duit suami dalam account public gold dia ada 900k semalam baru saya jumpa statement public gold dia

Assalamualaikum admin. tolong siarkan kisah saya ni. Nak minta pendapat siapa yang berpengalaman mcm saya. Dipendekan cerita, saya baru berkahwin bulan 3 tahun 2021. Masa tu suami bru balik dr singapore.. Dia ada suarakan pd saya nak buka bisness tapi tak ckup modal.. saya serba salah dan kesian juga.. dah suami kan.. saya pon baik…

Isu Keluarga

Dipendekkan cerita selepas kami telah berkahwin saya ada buat silap bila saya terlanjur dengan lelaki bujang

Salam KRT sila hide identity saya, saya ada kisah silam nak cerita untuk jadi pengajaran dekat semua orang, saya kini berumur 35 tahun saya dah berkahwin dua kali. Perkahwinan pertama dengan ahli sukan yang agak kacak. Saya kahwin pada umur 23 tahun dengan dia. Kami bercinta lebih kurang 5 tahun sebelum kahwin. Mak dia pulak…

Isu Keluarga

Masalahnya ternyata 1 kenyataan pahit yang harus aku terima bila Isteriku masih belum mampu melupakan arwah suaminya

Salam min. Tolong hide profile aku ye. Aku dah buntu sekarang ni. Aku lelaki berumur 31 tahun. Seorang peniaga kecil kecilan. Tak la kaya. Tapi boleh dikatakan hidup selesa. Mampu beli sebiji banglo kecil dan sebiji kereta buatan jepun secara tunai. Rumah tu tak la mahal sebab aku beli secara lelong. Selain tu.. mampu la…