Isu Keluarga

Saya Ada masalah sikap suami suka marah Saya dalam hal kecil walaupun masalah tu bukan salah Saya sampai ank sulong saya perasaan

Assalamualaikum admin tolong hide identiti Saya. Saya seorang isteri berumur 28tahun mempunyai 2orang. Saya Ada masalah sikap suami suka marah Saya dalam hal kecil walaupun masalah tu bukan salah Saya sampai ank sulong saya perasaan  “ayah selalu marah Mami”

Bila saya terdengar ayat tu keluar dari ank lelaki saya yang berusia 5tahun cepat-cepat Saya membaiki keadaan tapi suami Saya hanya mendiamkan diri seolah-olah tanpa rasa bersalah.

bila keadaaan Saya stabil Saya pujuk Hati sy Dan pujuk Hati anak  akan kata “ayah nasihat Mami bukan marah” Saya Tak nak anak Saya membesar melihat sikap ayah die.

Hari -hari Saya Tak putus untuk berdoa kepada Allah swt berikan kesabaran dalam diri Saya menghadapi dugaan dalam berumah tangga dan selalu Saya pujuk Hati Saya supaya kuat demi anak-anak.

sejujur Saya katakan jasad Saya Ada tapi jiwa Saya kosong Saya bertahan demi anak-anak Saya semakin tawar, semakin jauh. dalam Masa yang sama Saya tetap  menjalankan tanggungjawab seperti biasa sebagai seorang isteri

Dari segi nafkah btin suami sy akan kata I love u bila bersama shaja. tapi Saya tak rasa die diluahkan betul-betul die sayangkan saya sebab Saya tahu life die dengan telepon, die tak tanya Saya buat apa seharian.

 

Die biarkan Saya habiskan masa dengan kerja-kerja rumah. Hati Saya terluka pun die biarkan Saya kesesorangan. Saya sendiri yang pujuk diri Saya. Saya tak tahu sampai bila saya akan bertahan. cuma Saya minta doa kalian mendoakan Saya kuat.

disini shja tempat luahan Saya. Saya nk luah dekat Mak mak sya dah berusia..Saya Tak nak bebankan fkiran mak Saya,nk luahkan dekat kawan-kawan takut menjadi bualan mulut orang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *