Isu Keluarga

Ceritanya bulan 1 haritu aku ada kenal seorang perempuan berumur 14 tahun dan masatu aku pun tak tahu macam mana aku boleh check in

Salam admin aku berumur 23tahun. Ceritanya bulan 1 haritu aku ada kenal seorang perempuan berumur 14 tahun dan masatu aku pun tak tahu macam mana aku boleh check inĀ  dengan budak tu bulan 1 tu.

pastu dalam hari yg sama rupanya aku orang ketiga bersama dengan budak tu. aku pun tinggalkan budak tu, budak tu memang liar.. bulan 3 dia cari aku balik, aku pun terlanjur lagi dengan dia.

lepastu awal bulan 4, aku dapat tahu dia lari rumah, tak tahu pergi mana.. lepas dia dah balik rumah, dia cari aku balik. dia ckp dia mengandung anak aku.

Aku ta percaya.. dengan perangai dia macam tu. Betul ke tu anak aku? kat sini aku buat dengan dia hanya 2 kali, bulan 1 dan bulan 3, dia last period bulan 2.. time tu bulan 2 tu memang aku tak jumpa pun dia, setelah kandungan dia masuk 5bulan, polis dtg ambil aku dkt rumah.

 

Abang dia buat report atas aku, kes roo wgol bawah umur.. dan aku pun tidur 1 malam dalam lokap, pastu di ikat jamin, sekarang aku kena lapor diri tiap2 bulan sehingga budak tu bersalin untuk dapatkan laporan dna bby tu sama ada ank aku atau tak
Sekarang ni family aku fikir kan masa depan aku.

 

Pihak family budak tu akan tarik report kalau aku nak kahwin dengan budak tu. aku susah nak terima.. sebab aku ada awex lain yg da lama dengan aku, yg tunggu aku, sumpah aku menyesal… ape patut aku buat skrg ?

kalau aku kahwin dgn budak tu, ank tu bukan ank aku mcm mana? aku betul2 menyesal dengan apa yg terjadi ni.. kalau aku terus tunggu kes ni selesai, kalau bukan dna ank aku, aku tetap jalani hukuman ke?

tolong aku.. aku buntuĀ  aku yakin bby tu bukan ank aku.. aku betul2 menyesal.. kalau la aku dapat undurkan masa.. macam mana aku nak kahwin, diri sendiri pun terkontang kanting. nak kena tanggung dia dan ank dia (yg belum tahu ank aku atau tak ) tu.

dorang aniaya aku ke? kenapa aku sorang je? mana org lain yg tidur dengan dia tu ? kenapa aku sorang yg kena? aku buntu. aku menyesal. sumpah aku menyesal. aku menyesal.

Terima kasih admin dan warga lob kerana bagi pendapat. aku tahu aku yg silap dan bdoh tak fikir sebelum buat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.