Isu Keluarga

Pada mulanya saya nekad nak bf jadi suami sebab dia yang hamilkan saya tapi mlangnya nasib saya baru tahu yang bf saya penipu

Salam . hide profile. bf saya ada bersumpah atas nama ALLAH nak nikah dan saya percaya di usia 27 tahun , saya kehilangan dara . first time terlanjur dengan bf.

Pada mulanya saya nekad nak bf jadi suami sebab dia yang hamilkan saya tapi malangnya nasib saya baru tahu yang bf jenis kuat penipu panas baran dan kaki perempuan.

Saya minta putus sebab dah fedup. tapi dia tak nak. saya terpaksa teruskan hubungan ni , sebab saya hamil tapi bf tak percaya sebab perut saya kecil.

Saya buat cekup di kkia sorang2 , siap kena perli lagi dengan nurse2 at situ . ya lar , hina kan saya. memang pun .

saya dan bf duduk berjauhan , dan saya pun selamat bersalin secara czer. baby saya bagi jkm , tak mampu jaga . family tak terima saya dan baby , saya kena halau dari rumah .

saya berpantang sorang2 , kadang hampir meroyan fikir pasal baby dan bf saya tu .
bf senyap tanpa berita. jadi saya mesej jer , cakap saya tak kan maafkan dia dunia akhirat sebab dah hancurkan hidup saya

Saya sanggup tak nak kahwin , sebab tahu tak ada lelaki yg nak perempuan jahat macam saya ni. jodoh saya dengan ajal jer. dan sekarang dalam hati saya penuh dengan kebencian dekat baby dan bf saya tu

saya tahu baby tu tak salah , tapi saya rasa benci bila fikir pasal baby dan bf saya tu .
saya tak boleh nak maafkan mereka , susah sangat2 sebab. i lost everything and
i have nothing. saya stres , saja luahkan . tq .

Leave a Reply

Your email address will not be published.