Isu Keluarga

Paling terbaru dia keluar pergi hidupkan lesen dia ade ajak saya tapi saya tak dapat sebab staff kurang kene so dia keluar dengan laki lain

Salam min hritu saya ade post pasal makan duit tiap malam makan nasi bujang. kalini saya dengan gf saya dah tak bertegur seminggu dah sebab dia ade buat post jugak dlm lob baru baru ni.

ramai kata tinggalkan je dia and dkt post dia pun tinggalkan je saya  tapi saya taknak tinggalkan dia sebab kami pernah terlanjur and sebab bende tu saya dah berubah and janji tak nak buat dah sampai lah kami kawin.

saya dah janji jugak dengan diri saya even dia selalu maki saya marah saya ungkit dengan saya, saya takkan tinggalkan dia sebab saya orang pertama yang sentuh dia min and nak bertanggungjawab sepenuhnya dengan diaa.

tapi gaduh kalini lain min hm. dia langsung tak angkat call saya, mesej saya , ig saya bila buat story pun dia tak tgk min hm , story tu buat pun sebab nak tgk dia tgk ke tak tu je, dia cuba nak move on and lari dari saya, selalu gaduh block semua kalini dia tak block call and telegram dengan ig saya..

mungkin dia nak saiko saya kalini and nak tgk dia bahagia tanpa saya agaknya.
Saya tak kesah min dia bahagia sorang sorang macam dia karoake dekat semule malam malam cuma saya tak suka dia ade laki lain je min.

Baru ni dia active dekat tiktok pasal pegi cucuk seconde dose vaksin and dia buat video tikok tu and ade orang laki tu komen love and dia pun reply balik min love pecah, saya kenal laki tu sebab gf saya penah chat dia masa gaduh dengan saya dulu.

oh ya . kalau dkt fb , gf saya tak penah expose saya cuma ig je , saya rasa sebab fb ni tmpt dia cari skandal lain kot . bila saya suruh post dkt fb , ade je alasan dia .. sedih saya min bila laki lain komen dkt gf kita sendiri.

saya main tiktok pun tak pernah and bila komen dkt ig dia pun saya kene delete balik. fb lagi lah. umpama orang luar saya ni bila komen dkt dia. Saya pernah bgitau niat saya nak halalkan dia dan kalau boleh jadikan saya yang pertama and terakhir sentuh dia  tapi dia macam tak kesah pun min selalunya laki bila dah dapat dorg tinggalkan tapi saya terbalik

kene tinggal pulak adeh. bila lepas solat .. saya doa sebab saya dah buat dia macamtu and mintak tuhan jodohkan saya dengan dia sebab saya ikhlas dengan dia and nak sangat tanggungjawab dkt dia  menitik air mata saya min dkt sejadah.

kenapa dia buat saya macamni ..kenapa nak ke laki lain lagi padahal saya ready nak tanggunjawab dengan dia. pasal duit kawin kumpul dah sikit2. takkan lah kawin nak sampai 100k. saya cuba layan ego dia.. saya buang tepi perkara perkara yg dia buat yg buat sya makan hati

saya tak kesah pun janji saya dpt tanggungjawab dengan dia. Sepanjang relay dengan dia ,, ade dua tiga laki  jugak dia dh keluar tanpa pengetahuan saya  tapi semua salah saya dia kata sebab saya tak bgi attention.

Ade pling terbaru dia keluar pegi hidupkan lesen dia ade ajak saya tapi saya tak dapat sebab staff kurang kene covid so dia keluar dengan laki lain. kalau kawan takpe tapi laki tu ade je spam dia sayang sayang bagai hm..

masa saya dapat tau. memang remuk sikit hati saya ni sebab saya keje bukan saya duk rumah tak dpt teman dia .. tapi saya kuatakan jugak atas rasa tanggungjawab saya. saya gelak gelak je msa dia cerita tu and nasihat dia jangan buat lagi even dalam hati tuhan saja yang tau.

memang saya ade chat perempuan lain time dia block saya tapi tak berbalas pun and takde sampai panggil sayang and keluar sama sama just reply bdoh2 je  .. sorang dua je pun tak balas  tapi dia sampai keluar teman sana sini hm.

masa gaduh ade je dia post dkt ig story keluar dengan laki lain.. even video lama tapi dia saja post and saya pun tak tau bila dia keluar. dia kata saya banyak spill the tea dkt kawan kawan saya tapii  bukan saya yg spill tapi dia sendiri yang spill dkt ig tu ..

sebab tu saya dah nasihat jangan bgi kawan kawan saya follow dia dkt ig .. entahlah min. saya ade je spam spam dia sikit and tanya sapa dkt tiktok tu dia tak jawab. fb dia dh block saya sebab saya asyik tanya je dkt post dia and dia risau kantoi

memang agak keterlaluan saya ni tapi cuma niat saya taknak dia dengan orang lain je atas ape yang berlaku antara kami berdua. Susah betul bila nak bertanggungjawab ni. luar dalam dah kenal hm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.