Isu Keluarga

Bila saya duduk sorang kat rumah dia kol lambat angkat ke konfom tuduh saya ada hubungan dengan lelaki sampai masuk rumah

Asalamualaikum min, saya seorang perempuan, 23tahun. hye korang, terutama AJ.  Sekarang ni bukan cakap hal AJ tapi nak cite sikit hal relay saya yang sebulan lagi setahun.

Sebelum nak luah saya da tahu  konfom ramai yang akan komen benda yang sama mayb kutuk or maki kut la sebab saya pmpuan bdoh haha.

Saya tak tahu nak mula dari mana. saya dengan dia sama umo. dia jenis yang nak menang je ,suka besar kan masalah, suka tuduh benda yang tak ada, suka maki saya kalau marah.

Paling teruk maki hina saya famly dan ngeri pon dia angkut sekali maki. Tah la apa kena mengena family saya. saya bagi contoh eh.
Bila saya duduk sorang kat rumah dia kol lambat angkat ke konfom tuduh saya ada hubungan dengan lelaki sampai masuk rumah.

Tuduh saya kluar senyap2, bila saya tegas menidakkan smpai bersumpah dia still tak prcaya malah dia cakap saya buat btul sebab saya marah. Nmpk tak prangai dia, last2 dia yang mngamuk dan saya yang mntak maaf seolah saya yang salah Ya ALLAH.

Kedua, Bila marah konfom dia akan maki saya, macam2 lah dia maki, korang tahu tak saya tak pena buat kesalahan besar tapi dia marah saya seolah saya ni buat kesalahan yang besar.

yang saya tahu saya nangis dan nangis saya tak tahu nak buat ap merayu kat dia jangan tgl saya apa semua lepastu dia cakap saya ni buat perangai ya aalah bila masa la saya buat perangai.

macam mana la nak bagi tahu dia yang saya ni btul2 sayang kan dia. Dia tak percaya yang saya ni sayag kan dia, tak nampak ke weh ak da merayu rayu kat kau, macam2 ak buat untuk hubungan ni tapi kau still tak tgok.

kau tipu aku pon aka diam je sebab ap? sebab aku tak nak gaduh aku lebih sngup pendam dan diam . Bila smpai stu tahap aku keluarkan semua kau ungkit blik apa yang kau bagi kat ak kau tuduh aku benda yang aku buat sebab kau tak nak kalah.

kau cakap aku tak matang sedangkan kau yang tak matang. saya tahu pendapat korang konfom sama je ats situation relay aku sekarang ni. korang ada tak tips macam mn nak lupakan or tips nak ubah dia.

saya mnta maaf tulisan saya beterabur sebab tengah tahan emosi apa semua. Dan kat sini saya nak bagi tahu saya jenis yang bila dah sayang smua saya terima, smpai la saya da tak boleh nak thn baru saya lepas.

Dan saya ni bila gaduh je semua bnda saya dah tak bole buat tak ade mood. nasib baik la tempat kje saya tu jenis yang tak kesah masuk lewat ke cuti emergency ke ap2 la. ok la thanks ualls.

Leave a Reply

Your email address will not be published.