Isu Keluarga

Punca pergaduhan isteri  pergi hiking tak minta izin dan yang buat saya terkilan dia pergi dengan lelaki dua orang

Assalamulaikum buat semua krt. Min tolong hide profile saya. Saya ingin bertanya pendapat. Sekarang dah sebulan lebih dah isteri saya blok saya wssap, call, ig dan facebook sedangkan kami baru berkahwin dalam 3 tahun lebih.

Punca pergaduhan isteri  pergi hiking tak minta izin dan yang buat saya terkilan dia pergi dengan lelaki dua orang. yang saya kenai seorg ja. Seorang lagi saya tidak kenai. Masa ni dia ada kampung. Sebelum2 ni bukan saya tak bagi dia balik.

memamg saya izinkan dia balik sebab mak ayah dia dok ada lagi. Kali ni dia balik sebab nak tengok mak dia. Dia ada bagitau, mak dia tidak sihat. Saya izinkan dia balik kampung. Lepas2 dia balik esok lusa 2.. dia pergi hiking. dia tak bagk tau kat saya.

Sebelum2 ni ada juga bagi taw. Mungkin kali ni dia terlupa. Benda nak jadi. Dia p hiking dia jatuh dan patah. Bila dah  sampai hospital baru bagi taw. Dia menelefon saya. Baru nak bagi taw. Dah la keluar tidak bgtahu.

Keluar pulak dgn 2 orang lelaki. Saya kenai seorg ja, seorang lagi saya tidak kenai. Sapa tak marah bila bini kita keuaq tidak bagi taw dan keluar dgn lelaki? bila da ada kat hospital dia hide status wssap dia dari saya. Lagi saya angin laa.

Angin2 saya pon. tak pernah lagi la tmpar dan teranjang. Bila dia ddok di wad. saya ada call dan wssap. Kadang2 saya call. Tak dapat. Bila dapat call. Saya kata nak pergi kat dia. dia tak bagi pergi sana..  last2 sekali dia ungkit kisah2 sperti nafkah dan cita dekat family dia..

dia banyak perburukkan saya di dalam family dia sedangkan yang dulu2 sudah bincng dan bersetuju. Sekarang family dia desak dan tuntut fasak sedangkan makan minum semua cukup,

bukan saya ni kaki kikis, kaki perempuan kaki isap ddah. Adakah si isteri sudah ada lelaki lain dan mencari punca untuk bergaduh?

Leave a Reply

Your email address will not be published.