Isu Keluarga

Ceritanya haritu rumah tak ade makanan pastu bini nak makan sedap pulak jadi akupun pergi la keluar beli jap

Salam min. Saja je nak share. tengah2 boring ni. Aku masih menumpang rumah mertua. memang tengah nak cari rumah untuk keselesaan aku, anak dan bini. Citanya macam ni semalam aku pi kedai beli nasi bungkus sebab kebetulan mertua takde dekat rumah.

Ceritanya haritu rumah tak ade makanan pastu bini nak makan sedap pulak jadi akupun pergi la keluar beli jap. kebetulan kedai yang aku pergi tu mak mertua tengah syok membawang dengan kawan dia.

Mak mertua tak prasan aku tapi aku prasan dia ada kat situ. kebetulan pulak meja yang kosong sebelah meja dorang ja. Dorang tak prasan aku sebab aku pqkai mask dan topi. Sambil2 duduk nak tunggu pesanan siap.

Aku terdengar mak mertua mengumpat pasal aku la plak kan. Haha. Bukan main lgi dia ye min. Seronok sangat dengar dia sembang, bukan vavi pun boleh terbang, dengan dia sekali boleh tebang. Kalau aaku nak buat.

kalo ikutkan naluri jahat aku mau kene flying kick time2 dia tengah mngumpat tu. Tapi apakan daya, aku pun mnusia biasa. Ingatkan hari2 pergi kelas agama tau la batas2 agama. Rupanya. ha korang smbung la sendri. Doakan la aku cepat2 dapat rumah ye. Tu je nak cakap. Tq min..

Leave a Reply

Your email address will not be published.