Isu Keluarga

Yang buat saya hairan kenapa isteri mesti menanggis dan sedih kalau dia betul2 memang nak berpisah

Assalamualaikum warga krt. Saya ingin Bertanya pendapat semua. Harap bagi yang positif ye. Sekarang nie saya dalam proses anak cerai dengan isteri, hasil perkahwinan Kami dikurniakan 2 hero.

Masalah Sekarang nie. Sewaktu kat mahkamah, Hakim Tanya isteri saya, betul ke anak berpisah? dengan nada sedih Dan menanggis isteri saya kata anak pisah. Yang buat saya hairan kenapa isteri mesti menanggis dan sedih kalau betul2 dia  betul2 memang nak berpisah.

Buat masa Sekarang nak2 duduk ngan saya. Minggu lepas wife datang jumpa nak2 pun macam takut takut ngan mak dia. jumpa nak pun tak sampai 10 minit. pegang nak pun macam takut. yang mak mertua saya nie macam tak anak bagi wife saya duduk ngan nak lama lama.

Mungkin takut wife saya balik kat saya kowt. Untuk pengetahuan semua saya ngan wife memang tak ada masalah dalam hubungan cuma mak mertua saya je tak suka kat saya sebab takda harta. mak mertua dah tak anggap saya nie menantu dah bercakap ngan saya pun guna perkataan mak cik.

Bukan mak dah selarang sedang kan saya Masih menantu dia. mintak sedikit pandangan semua.(wife saya Ada dlm group nie harap dia baca la post nie. “kalau awak sayang nak nak balik la kesian kat abang dengan biey. Dorang tak tahu ape lagi. Jangn letak mak no 1.. awak kena taat pada suami. Tu je saya anak pesan kat awak”

Leave a Reply

Your email address will not be published.