Isu Keluarga

Kerana sakit dengan suami saya download apps tu dan saya pos gambar sekelip mata ramai je ramai lelaki chat nak kenal

Saya isteri curang. saya seorang wanita bekerjaya. cutting badan dari xs to m/l selepas bersalin. tapi masih menjaga penampilan dan kemas. mempunyai sedikit rupa. sebab saya berumur lewat 20an.

ade bisness sendiri dan jugak kerja tetap dan saya jugak seorang isteri yang sangat setia pada mulanya. selepas beberapa tahun kawen saya dpt tangkap suami suka tengok video tak senonoh.

kami bergaduh. macam biasa lelaki lpas kantoi msti la nanges2 mntk maaf ape semua. saya pendam dan saya simpan.
2nd saya ternmpk kat galeri gmbr die snap gmbr seluar bahagian kemaloan die.

saya tnye dan die kata mengaku die snap sebab nak hantar kt perempuan oputeh dlm apps dating oputeh tapi takjd send sebab die kata kononnya die tersedar silap die. kami gaduh besar dan macam biasa menanges mohon maaf.

saya pendam dan saya simpan. 3rd die kantoi lg stalk gmbr perempuan kat fb. like semua gmbr perempuan tu. perempuan tu berbadan besar tapi berpakaian sksi. kalau saya punya gmbr payah betul die nak like.

dan die jugak add bnyk perempuan2 dkt fb sebab saya dpt tengok dri sejarah carian die. pastu die mntk maaf and uninstall fb trus. Saya pendam dan saya simpan.

4th die kantoi ade apps dating pulak. tapi kali ni apps dating. chat kotor2 dengan perempuan dlm tu. puji perempuan dlm tu wlaupun bdn perempuan tu berbadan gempal dri saya cume perempuan tu sksi. kami gaduh besar sebab saya takdpt terima ayat die puji2 bdn permpuan lain macamtu skali.

kami bertengkar dan saya bawak diri dan book hotel. die tau saya book hotel sebab email saya die bole bukak so die dpt tau dri situ. dan die cume ckp die izinakan saya tido hotel tu. lgsung takde inisiatif nak pujuk or halang saya. saya pendam dan saya simpan. saya ajak jmpe kaunseling.

die setuju. dpn orang tu saya memang ade nmpk cara ckp die agak angkuh. die ckp die bosan kerja mlm jadi die buka semua tu untuk hilangkan bosan. 1 ayat die yang saya ingt smpai skrg die ckp kalau nak cerai die bole bagi sebab kononnya die taknak jadi dayus bila isteri mintak cerai tapi die taknak ceraikan.

saya memang ade mntak cerai sebab time tu saya terlalu kecewa dh bnyk kali die buat hal. tapi takde niat nak cerai. niat saya nak die sedar. tapi malah die bukan nak pertahanakan. tapi ckp cmtu. orang kaunseling takbg sebab katanya perkahwinan ni bole selamat lg. jadi saya simpan dan pendam sekali lg.

selesai sesi kaunseling kami setuju buka buku baru dan nak berbaik tiba2 taklama pastu saya terbaca wasap die merayu dengan seorang perempuan supaya mereka tetap berkawan. perempuan tu merajuk sebab kami berbaik dan takjadi cerai.

rupenya die dh lama wasap dengan perempuan tu dan mase kami gaduh die mengadu semua dengan perempuan tu. patut  die takkesah saya tido hotel sebab die bole contact perempuan tu tnpa halangan. dan sblum kantoi tu die jrg nak tido dkt bilik. duk kat ruang tamu smpai pg alasan main game.

lepastu kerap pos status sweet2 macam orang bercinta. tapi saya tak tnye die ape2 mase tu. saya pendam dan saya simpan.
time kantoi pasal perempuan tu saya macam hilang akal. saya mengamuk dan tampar die buat pertama kali. saya dh terlalu bnyk smpan dan pendam. die merayu mohon maaf.

die solat taubat dpn saya. saya masa tu rase betul2 tawar hati dan perasaan saya kosong. saya rase jijik dengan die.. saya solat tenangkan diri. esoknya saya ambil cuti shari  tanpa saya bgtau die dan anak saya anta taska macam biasa. haritu saya nanges semahunya.

selepas shari tenangkan diri. saya wasap perempuan tu. janda anak 3. die cerita semuanya. mereka dh plan if kami bercerai mereka akan berkahwin. patut la die dengan angkuh ckp nak cerai mase kt kaunseling tu. lepas dgr tu kaki saya rase lembik. dunia rase bergoncang dengan kuat.

dada bagai ditikm2. takckup ke saya susah senang dengan die selama ni. kne hina hidup susah menumpang rumah orang. takckup ke pengorbanan saya selama ni? bg die anak lg.

Saya buat 2 kerja untuk ubah hidup dripda income bawah 2k skrg hampir 6k sebulan atas usaha saya. kali ni saya suruh lepaskan saya. dan kawen dengan janda tu. die taknak. die buat macam2 untuk ambil hati saya  tapi hati saya da tawar.

Kerana sakit dengan suami saya download apps deting lepastu saya pos gambar saya dalam sekelip mata ramai je ramai lelaki chat nak kenal. saya layan sekejap je sebab saya rase itu bukan diri saya. saya kekok. tapi ade dlm ramai2 tu ade sorang yang betul2 try hard dptkan saya. jd akhirnya saya lyn chat die.

saya lyn die nak taknak je tapi die buat macam2 untuk ambil hati saya. saya mula selesa. ya saya hanyut dibuai kata2 sweet indah dri die. sebab saya takdpt semua tu dri suami sndri. kami decide tuk jmpe. saya bawa seorang teman mase jmpe.

start dari tu saya tengok die betul2 obses dengan saya. die bg macam2 hadiah dan hantar suprise kt tmpt kerja saya. saya yang mulanya geli jadi terharu dan rase diri ni ade nilai bila orang obses dengan saya. saya rase macam dihargai buat pertama kalinya. tapi saya taknak bnde ni pergi jauh sebab saya niatnya nak sakitkn hati suami je.

bukan nak berscandel betul2. Saya terus terang pd die yang saya dh bersuami dan situasi sbnr pd die tapi pada mulanya die macam marah tapi lepastu die kata die tak bole nak lupakan saya macamtu je. die sggup tggu saya.

die buat macam2 untuk ambil hati saya dan pujuk hati luka saya, sementara suami saya yang sepatutnya pujuk hati saya buat keras membatu je alasan takpndai pujuk sweet2. pdhal pujuk rayu perempuan lain hebat je saya tengok.

saya kalah dengan layanan manja die. die buat hati luka saya terubat. saya terbawa2 kemanjaan saya dengan die bila dengan suami. suami pun pernah tegur saya manje semacam. sebab saya rase saya wanita yang sedang bahagia sebab dpt layanan cmtu smpa.

die buat saya lupe kesakitan tu. kami kerap jmpe dan die bg saya macam2 hadiah dan layanan die terlalu istimewa. hari2 ade je bnde buat saya senyum. die layan saya macam baby. ape saya nak and perlukan die selalu beri dan usaha cari.

tapi bila dengan suami saya semua saya kne cari sndri. beza sangat. tapi hati saya ttapi cintakan suami saya wlaupun die macam tunggul kayu yang menyakitkan hati. cume saya selesa dengan die. saya takde niat lgsung nak kawen dengan die. lgpun agama die berbeza dri saya.

saya da terlalu jauh dengan hubungan ni. saya nak stop tapi saya tkot kebahagian saya skrg hilang. dan saya tkot suami saya buat hal lg. mgkin saya masih trauma..

saya dh bnyk kali mntk putuskan hubungan ni. tapi die mengelak. die tuko topik. dan akan beri macam2 hadiah untuk pujuk. saya lyn die truk pun die tahan.

saya saja2 maki die untuk bnde remeh temeh supaya die taktahan dan tgglkan saya tapi die masih tahan dan kerap mintak maaf dan mengalah walaupun bukan slh die. skrg saya taktau nak solve macamne..

kepada suami2 diluar sana. 1 nak pesan. tlg jgn jadi macam mata lalat tapi jadilah seperti mata lebah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.