Isu Keluarga

Pernah saya tanya suami apa salah saya tapi dia kata benci saya sebab tak seronok bersama sedangkan dengan makwe n4fsu dia terjaga.

Salam admin.Saya harap admin dapat siarkan. Saya nak tanya pendapat kwn2 krt. Saya dah berumah tangga 10 tahun. Tak sangka slama ni suami tipu saya. Dia tak pernah pun tinggalkan makwe dia dari zaman bujang.

Makwe dia nak enjoy. Tak nak kawin.Jadi suami usha saya untuk wat bini. Dulu sebelum kawin dia bersumpah dengan nama Allah tak de makwe jd saya trima. Tahun ke 10 kawin bru saya tahu suami tipu. Awal2 kawin hidup memang susah.

Bab solat pula hanya saya yang solat. Suami tak. Keluarga suami pun same. Suami kerja kerajaan. Tapi gaji tak cukup. Dia buat bisnes. Bila bisnes menjadi dia enjoy dengan makwe. Bercuti ke luar negara dengan makwe.

Pernah saya tanya suami apa salah saya tapi dia kata benci saya sebab tak seronok bersama sedangkan dengan makwe n4fsu dia terjaga. Time kerja terasa nak bersama, dia akan ke hotel dengan makwe. Boleh wat hubungan bila2 masa.

Dalam kereta. Kat rumah mak ayah makwe, mak ayah makwe jenis tak kisah lelaki keluar masuk rumah. Bulan puasa pun dapat. Diaorang tetap bersama waktu siang dlm bulan puasa. Makwe akn layan siang dan malam.

Saya tak sangka makwe lame suami sanggup sewa rumah berdekatan rumah kitaorang untk puaskan layan suami. Patutlah slama kawin suami cuma akn bersama saya 4 bulan skali. Sekadar tidak jatuh talak taklik. Suami ckp. Seronok bersama dengan makwe.

Sebab makwe dia bekas ramai lelaki rasa. Bila bersama makwe dapat layan kehendak dia. Faham macamane nak puaskn n4fsu lelaki. Sebulan suami bg duit belanja rm8-rm10 ribu sebulan dkt makwe. Saya rm1 ribu. Jujur tak cukup.

Saya berjimat.pakai baju bundle. Anak2 saya blikan baju bundle. Saya suri rumah sepenuh masa. Asal saya dari kg. Tak berkawan dengan lelaki. Jadi saya tak tahu lelaki menipu macamane. 2 pasal suami mudah tipu saya.

Saya nak tanya pendapat kwn2 krt. Patut ke saya teruskan lg perkahwinan saya. Skg suami dah berubah. Solat, puasa. Macam2 musibah Allah bg bru dia terasa nak berubah. Makwe dia meroyan marah2 kitaorang.

Dah stahun suami jg solat. Jg anak2. Slama ni dia tak peduli pun sakit dmam anak bini. Yang pentg sakit dmam makwe. Saya kemurungan yang teruk selepas saya tahu suami menipu saya slama kteorang kawin. Dia bg duit belanja  ratusan ribu ringgit untuk makwe belanja dan enjoy.

Jujur. saya trasa hati. Untk saya dan anak2 xd. Saya nak tanya pendapat kwn2.Kalau saya bercerai macamane saya nak besarkn anak2. Saya ada 4 orang anak. Diaorang masih kecik lg.Yang sulong bru 9 tahun. Skg musim pkp.

Mudah ke nak dpat kerja. Saya dah cube berniaga online tp xdpt sambutan. Ada ke y sudi share kisah hidup sendiri atau sape2 yang kwn2 kenal terima suami semula yang pernah curang? Saya kemurungan teruk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.