Isu Keluarga

Bila kita tanya gambar kita dengan anak2 ni susahnya nk up dekat story kah status kah alasan dia buat apa nak tunjuk orang

Assalamualaikum min. Hide profil yaa. Saya dah kahwin 12tahun. Anak 4 org. Umur saya awal 30an. Saya just nak tanya semua yang ada dalam group ni.

Memang kalau dah kahwin, suami susah nak post gambar isteri atau anak2 ke? Asyik post gambar dia sorang je.. dengan motor dia laa kereta dia laa. Pastu bangga la gaknya dapat like ratus2.

Bila kita tanya gambar kita dengan anak2 ni susahnya nk up dekat story ke status ke tapi alasan dia buat apa nak tunjuk orang. Tapi kawan2 dia post gambar org rumah nya, ringan pulak jari dia nak like..

kita ni cukup baik jaga penampilan kita dgn anak2. Tapi sedih jugak lah. Asyik post gambar dia macam orang bujang tak ade anak bini. Sayu hati jugak laa,, kita je rajin post gambar dia.

Gambar kita macam susah nak ada dalam galeri hp dia. Agaknya tunggu kita dah jadi arwah, baru nak kenang2 kita agaknya. Minta pandangan semua, memang normal ke macam tu? Sekurangnya lapanglah dada kita ni baca komen positif dari semua. Terima kasih admin..

Leave a Reply

Your email address will not be published.