Isu Keluarga

Beberapa hari kemudian naluri hati saya lain saya cuba2 whatsapp scan fon suami Keesokan harinya masa laki saya pergi kerja saya check whatsap scan.

Saya nak meluah. Baru2 ne saya melahirkan anak kedua pada bulan 5. Saya nampak di fon suami ada gambar dia sudah dlete tapi belum habis dlete d fon dia. Means d folder recently delete tu saya nampak ada gambar dia berchat dengan adik tiri saya.

Saya tanya dia. Dia cakap cuma chat biasa2 sahaja. Adik tiri saya ne dia form 1 dalam 13 tahun. Lepas tu saya ada cakap. Jangan chat2 lagi adik tiri saya nanty orang akan fikir lain2. Lepastu suami saya jawab ya tiada suda chat2 adik tiri sya.

Beberapa hari kemudian naluri hati saya lain saya cuba2 whatsapp scan fon dia Keesokan harinya masa laki saya pergi kerja saya check whatsap scan. Allahh sakitnya hati dia berchat sayang2 sama adik tiri saya. Dia ada ckap nak jumpa lagi.

Means sbelum ne mereka pernah berjumpa semasa saya sedang berpantang. Saya sakit hati saya terus pergi ke ruma adik tiri saya. Saya tanya dia bila lagi mereka berjumpa.. Adik tiri saya berkata baru sekali jumpa..

Laki saya yang guna kreta kawan pergi ambil di rumah. Ruma kami bersebelahan saja.. Bayangkan mcam mana saya masa tu.. Saya baru habis cesr luka belum sembuh lagi.. Tidak lama laki balik saya mara dan pukul laki saya.

Dia. Cuma ckap sebagai kawan la banyak alasan dia ckap.. Ok saya maafkan dia.. Dalam seminggu maafkan dia saya kedapatan lagi dia curi2 beli simkad lain chat adik tiri saya nak jumpa.

Masa tu memang sya rsa tawar sda hati Saya. Tapi laki saya berabis juga minta maaf kali kedua ne. Saya maafkan juga. sampaila sekarang saya masih lagi curiga laki saya. Hati saya masi belum bole move on. Kamu rasa apa yang perlu saya buat lagi supaya bole tenangkan hati saya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *