Isu Keluarga

Paling terkilan bila dia cakap saya taguna sebab hanya hanya suri rumah siap dia paksa saya berkawan dengan wife kawan2 dia

Hi Admin Tlg hide  fb saya. Saya dah kawin 7 tahun, sebelum kawin saya tau suami saya senang nak m4ki orang. Saya harap lepas kawin dia berubah.

Tapi takde nye berubah min, saya pun selalu dim4ki, m4ki saya dkhalayak ramai pun Dah jadi hobi dia min, memalukan, depan keluarga mertua, dimana2 saja min, sampai saya dah tawar hati dgn dia.

Paling terkilan bila dia cakap saya taguna sebab hanya hanya suri rumah siap dia paksa saya berkawan dengan wife kawan2 dia sebab dia mau saya berkawan dengan orang ada2 Dan pandai saja, Memandangkan saya kampungan Dan bdoh dari Pandangan dia.

Paling saya  boleh terima bila anak Saya baru 6tahun perempuan, slow dlm pelajaran dia tuduh ikut keturunan saya otak lembab, ye saya tau  dia kerja cari nafkah, semua kerja rumah saya yang buat min hantar ambil anak dari sekolah, segala2 saya buat A sampai Z.

Dia Keluar kerja Dan Lepak dgn kawan2 dia Je. Tapi asal dia nampak saya duduk atau bebaring main2 hp kejap, dia ckp saya pemalas Min.. Klu saya ngadu demam atau penat,  dia Kata saya bukan ada kerja  mcm Mana blh rasa penat?

klu saya ngadu demam dia Kata ala demam sikit Je, sedih la min, segala saya buat drumah jadi salah min, ye saya tau saya menumpang drumah dia Serba salah. Kdg Tutup pintu ais kuat

Sikit je pun dia Marah min, takkuat pun
Tapi dia mmg suka nak Marah saya selalu Kata saya menyusahkan hidup dia, suh saya cari pendapatan Sendiri tapi min masa saya semua hadap dia ngan anak ada masa tgok hp dia pun kata saya pemalas, nak buat mcm mana min, saya nak tanya warga krt  apa perlu saya buat? Maaf ayat beterabur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *