Isu Keluarga

Akhirnya rupanya kantoi suami bermalam di rumah perempuan tu tapi diorang hanya sekadar tidur pelok ciom je tak sampai terlanjur.

Assalam admin. mohon hide saya. terima kasih. saya tak pasti la ada ke sesiapa yg ada pengalaman macam saya. kami dikurniakan 2 orang anak. perkahwinan dah nak cecah 6 tahun. tapi dapat tahu suami curang dengan bdk ofis dia.

hampir setahun rupanya diorang ada affair. saya dapat tahu sebab saya syak suami memang ade btina lain. sebab perangai suami mula berubah. hari demi hari kami kerap bergaduh. benda kecik gaduh. pastu dalam sebulan mesti ada outstation.

ibarat company macam tak ade orang lain nak hantar. sikit2 nama dia je naik. Akhirnya rupanya kantoi suami bermalam di rumah perempuan tu tapi diorang hanya sekadar tidur pelok ciom je tak sampai tahap terlanjur.

lepas didesak oleh parent suami memang suami mengaku semua tu n diorang memang tak terlanjur. lepas dari kejadian tu, parent suami suruh buat keputusan. suami ckp dia memang da takde rasa sayang kt saya lg.

ya Allah taktahu nak rasa apa. dia da sayang kn bdk tu. patut la selama ni layan pon kasar. sentuh saya pon pernah smpi 2 bulan tak sentuh. tapi sebab kjadian ni, suami salahkan saya. katanya smua ni punca dari saya dia jd cmtu.

sebab dia kata saya tak layan dia. saya tak hormat dia. padahal saya duduk rumah jaga anak2. masak, basuh baju. anak kedua menyusu badan. kdg masa utk diri sendiri pon takde. suami ckp suami faham je klu saya masak simple2.

Tak sempat masak tapau je. tapi, suami akhirnya kata nak berubah. dia da discuss dengan bdk tu. n bdk tu ckp dia nak undur diri. dia nak suami saya balik pd saya n anak2 smula. padahal suami saya tu da berniat nak memperisterikan betina tu.

saya sayaak dia akan ceraikan saya. tapi since da kantoi, n perempuan tu undur diri. dia pon balik semula ke saya. saya nak minta pendapat. ptut ke saya terima semula suami saya? hati saya da remuk. dia boleh pelok ciom perempuan tu walhal masih har4m.

saya jumpe gambar2 diorang berdua. Allahu. fikirkan anak2 je saya kuat. saya memang tk kerja tapi saya ada saving stakat ni. agak2 klu suami saya kata dia nak berubah, boleh percaya ke? lg2 dia dengan berdua tu satu ofis. n btina tu pun da ckp dia akan berurusan dengan suami atas urusan kerja je …

Atau patut ke saya contact parent perempuan ni dan ceritakan hal sebenar? anak dia ni duduk kerja di bandar. hari minggu baru ulang alik balik kg. patut ke parent dia tahu perangai anak dara diorang ni punca rumahtangga orang bakal runtuh? minta pendapat semua

Leave a Reply

Your email address will not be published.