Isu Keluarga

kiranya benda ni normal la pada kami tapi saya tertanya2 je betul ke normal sebab terbaca info orang kata waktu muda2 macamni 3 hari tak dapat pun da tak senang duduk.

assalamualaikum TOLONG HIDE PROFILE SAYA. Ok saya nak minta pandangan sikit. Saya 26 tahun, suami 28. kami dah berkahwin 4 tahun. Dua tahun pertama kami bersama boleh kata hari2. kadang sehari dua kali.

memang rancak n then dua tahun keblakangan ni, kami bersama kadang seminggu sekali. kadang dua minggu sekali.. kdang2 sebulan 3 kali (ikut bila datang keinginan) kami berdua tak ade masalah pun pada benda ni sebab sekali bersama memang puas spuas2nye.

sampai rasa macam tak nak lagi dahhhh. PUAS. ha gitu. nanti lagi seminggu ke, lagi dua mggu ke, baru datang rasa NAK tu, then baru bersama. Macamana nak cakap ye.
Kiranya benda ni normal la pada kami tapi saya tertanya2 je betul ke normal sebab ada terbaca info apa sume, baca dalam group ni dan sbgainya.

orang kata waktu muda2 macamni 3 hari tak dapat pun da tak senang duduk. tu tertanya2 sebenarnya memang perlu bersama seminggu 3 kali ke untukkesihatan rumahtangga? tapi kalau tanya kami laki bini, kami bersama seminggu sekali/ 2mggu sekali tu bukan sebab tak berminat ke ape..

bukan ade masalah ke ape tapi sebab masih rasa PUAS. masih tak teringin lagi.  tapi kami bahagia je. peluk ciòm hari2. tapi just musykil la kot la keadaan ni tak normal. Entahlah takreti nak explain cmne harap korg paham la kegusaran dan kemusykilan dlm hati aku ni

Leave a Reply

Your email address will not be published.