Isu Keluarga

Kisah bermula bila hidup aku dah ok tapi ex  datang kembali untuk menghubungiku tapi masalahnya Isteri aku tahu perkara ni

Ini fb fake… Aku just nak story kisah isteri aku. Aku ni dulunya duda anak dua.. Sebelum aku kenal dengan isteri aku sekarang.. Hidup aku terumbang ambing.. Anak2 aku serahkan kepada kedua ibubapaku..

Ex aku tinggalkan aku disebabkan lelaki lain.. Dia lebih pilih orang ke3 daripada anak2.. Bila aku jumpa dengan isteri aku sekarang.. Hidup aku kembali bersinar.. Dia telah kembali kan semangatku. Dulu perawalan mengenali isteri aku..

Aku banyak melukakan hati die. Sedangkan die sanggup korbankan macam2 untuk aku dan anak2.. Aku masih berharap pada ex aku .. Sukar bagi aku untuk melupakan orang yang pernah bertakhta dalam hati aku.

Aku tahu isteri aku terluka dengan sikapku tapi aku masih berharap tanpa memikirkan perasaan sidia.. Dalam waktu aku tidak bekerja.. Die beri aku duit untuk anak2 sekolah.. Die selalu pesan. Jangan hambakan ibubapa aku..

Itu tanggungjawab kita.. Tapi aku masih belum bersyukur.. Duit minyak rokok makan semua die tanggung.

Kisah bermula bila hidup aku dah ok ex  datang kembali sering menghubungiku tapi masalahnya Isteri aku tahu perkara ni.. Tapi aku sengaja endahkan perasaan die..

Sampai satu tahap die minta aku stop berhubung dengan ex aku jika masih mahukan die.. Tapi silap besar aku.. Aku marah die. Aku tengkìng die..

Tanpa aku sedar isteri aku mula fedup dengan aku.. Die mula menunjukkan unsur curang dengan aku.. Die kembali berhubung dengan kekasih lamanya.. Die bagitahu aku.. Die dah penat dengan aku.

Die merayu minta aku lepaskan.. Tapi aku terasa berat.. Aku sayang isteri aku.. Dan aku tahu isteri aku dah mula membenci aku..

Aku banyak salah dengan isteri aku.. Depan dia aku cakap die b0dòh.. Dan pernah terkeluar dari mulut aku . Kalau awak ada j4ntan lain.. Saya lepas je awak ni.. Die tercabar.. Die bercinta dengan laki lain belakang aku..

Dulu aku tak pernah bagi die apa2 .. Hanya dia je beli aku itu ini sebab aku tak mampu nak beli .. Katanya die nak aku kemas.. Die tak suka tengok laki serabai.. Aku juga pernah menipu die..

Aku cakap aku tak pernah belikan apa2 pada janda aku.. Tapi aku tak sedar yang isteri aku ni orang yang power stalker pasal aku.. Die tahu aku beli macam dekat ex aku dulu.. Die sudah tak tahan .

Die hembus segala yang ada dalam hati die.. Die kecewa dengan aku.. Die juga pernah cakap.. Saya tak pernah nak rugi kalau awak lepas saya..

Die lari ke kampung dan aku juga mendapat berita ex aku akan berkahwin.  Aku mula terasa kehilangan. Aku buntu.. Aku kejar isteri aku ke kampung.. Aku merayu aku melutut.. Tapi kecewanya aku..

Isteri aku sudah tidak mahu pandang muka aku.. Aku berasa bersalah sangat2.. Aku mula sedar yang depan aku sekarang adalah sebuah permata yang berharga.. Aku merayu dah merayu..

Alhamdulillah isteri aku menerima aku .. Aku mula mencari pekerjaan.. Aku ingin memulihkan hati isteri aku semula.. Sekarang isteri aku tidak bekerja.. Aku ingin die berehat di rumah.

Aku tak sanggup lagi kehilangan bidadari aku.. Sekarang hidup aku bahagia sangat min.. Anak2 aku sekarang semakin happy.. Apa saja keinginan isteri .. Aku akan usahakan walaupun kadang2 aku kering.. Bagi aku… Die adalah nyawa aku.. .

Buat bidadariku. Maafkanlah segala kesilapan abang sebelum ini.. Abang tahu sayang sentiasa teringat akan perbuatan abang dulu.. Teramat sukar untuk abang tebus segala kesalahan abang.

Abang ingin bahagiakan sayang dan anak2.. Sayang adalah anugerah yang terindah buat abang.. Tiada wanita secantik sayang.. Sayang la permaisuri dalam hati abang..

Terima kasih sayang kerana menerima abang dan anak anak kembali dalam hidup sayang.. Terima kasih kerana sudi menjadi seorang ibu yang terbaik untuk anak2 abang.. I love you sayang.

Ini fb fake… Aku just nak story kisah isteri aku. Aku ni dulunya duda anak dua.. Sebelum aku kenal dengan isteri aku sekarang.. Hidup aku terumbang ambing.. Anak2 aku serahkan kepada kedua ibubapaku..

Ex aku tinggalkan aku disebabkan lelaki lain.. Dia lebih pilih orang ke3 daripada anak2.. Bila aku jumpa dengan isteri aku sekarang.. Hidup aku kembali bersinar.. Dia telah kembali kan semangatku. Dulu perawalan mengenali isteri aku..

Aku banyak melukakan hati die. Sedangkan die sanggup korbankan macam2 untuk aku dan anak2.. Aku masih berharap pada ex aku .. Sukar bagi aku untuk melupakan orang yang pernah bertakhta dalam hati aku.

Aku tahu isteri aku terluka dengan sikapku tapi aku masih berharap tanpa memikirkan perasaan sidia.. Dalam waktu aku tidak bekerja.. Die beri aku duit untuk anak2 sekolah.. Die selalu pesan. Jangan hambakan ibubapa aku..

Itu tanggungjawab kita.. Tapi aku masih belum bersyukur.. Duit minyak rokok makan semua die tanggung.

Kisah bermula bila hidup aku dah ok ex  datang kembali sering menghubungiku tapi masalahnya Isteri aku tahu perkara ni.. Tapi aku sengaja endahkan perasaan die..

Sampai satu tahap die minta aku stop berhubung dengan ex aku jika masih mahukan die.. Tapi silap besar aku.. Aku marah die. Aku tengkìng die..

Tanpa aku sedar isteri aku mula fedup dengan aku.. Die mula menunjukkan unsur curang dengan aku.. Die kembali berhubung dengan kekasih lamanya.. Die bagitahu aku.. Die dah penat dengan aku.

Die merayu minta aku lepaskan.. Tapi aku terasa berat.. Aku sayang isteri aku.. Dan aku tahu isteri aku dah mula membenci aku..

Aku banyak salah dengan isteri aku.. Depan dia aku cakap die b0dòh.. Dan pernah terkeluar dari mulut aku . Kalau awak ada j4ntan lain.. Saya lepas je awak ni.. Die tercabar.. Die bercinta dengan laki lain belakang aku..

Dulu aku tak pernah bagi die apa2 .. Hanya dia je beli aku itu ini sebab aku tak mampu nak beli .. Katanya die nak aku kemas.. Die tak suka tengok laki serabai.. Aku juga pernah menipu die..

Aku cakap aku tak pernah belikan apa2 pada janda aku.. Tapi aku tak sedar yang isteri aku ni orang yang power stalker pasal aku.. Die tahu aku beli macam dekat ex aku dulu.. Die sudah tak tahan .

Die hembus segala yang ada dalam hati die.. Die kecewa dengan aku.. Die juga pernah cakap.. Saya tak pernah nak rugi kalau awak lepas saya..

Die lari ke kampung dan aku juga mendapat berita ex aku akan berkahwin.  Aku mula terasa kehilangan. Aku buntu.. Aku kejar isteri aku ke kampung.. Aku merayu aku melutut.. Tapi kecewanya aku..

Isteri aku sudah tidak mahu pandang muka aku.. Aku berasa bersalah sangat2.. Aku mula sedar yang depan aku sekarang adalah sebuah permata yang berharga.. Aku merayu dah merayu..

Alhamdulillah isteri aku menerima aku .. Aku mula mencari pekerjaan.. Aku ingin memulihkan hati isteri aku semula.. Sekarang isteri aku tidak bekerja.. Aku ingin die berehat di rumah.

Aku tak sanggup lagi kehilangan bidadari aku.. Sekarang hidup aku bahagia sangat min.. Anak2 aku sekarang semakin happy.. Apa saja keinginan isteri .. Aku akan usahakan walaupun kadang2 aku kering.. Bagi aku… Die adalah nyawa aku.. .

Buat bidadariku. Maafkanlah segala kesilapan abang sebelum ini.. Abang tahu sayang sentiasa teringat akan perbuatan abang dulu.. Teramat sukar untuk abang tebus segala kesalahan abang.

Abang ingin bahagiakan sayang dan anak2.. Sayang adalah anugerah yang terindah buat abang.. Tiada wanita secantik sayang.. Sayang la permaisuri dalam hati abang..

Terima kasih sayang kerana menerima abang dan anak anak kembali dalam hidup sayang.. Terima kasih kerana sudi menjadi seorang ibu yang terbaik untuk anak2 abang.. I love you sayang..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.