Isu Keluarga

Ceritanya suami aku baik selalu sweet2 tapiiii dlm hati aku banyak kali terluka setelah 15 tahun kawin 11 tahun dia berskandal dengan perempuan sebaya anak ke 2 aku.

salam min. tolong share min. nak minta pndapat netizen. sblm tu tolong hide fb aku. Aku pinjam fake akaun kwn aku. Haha hebat kan? Aku sekadar nak luah. Aku dan suami berumur awal 30an. Dah kawin 15 thn.

Ceritanya suami aku baik min selalu sweet2 tp adakala garang juga. Muka pun boleh tahan ada iras celebrity. Tak abaikan nafkah kami anak beranak.

Dia bagi dlm 1k-1.5k utk aku dan 2 anak. Aku pun bekerja jd jumlah tu dah cukup lah utk ku dan anak kami 14 thn, 11 thn. Bill dan kelengkapan rumah dia sediakan. Tapiiii dlm hati aku byk kali terluka.

15 thn kawin 11 thn dia berskandal. Ye sebaya anak ke 2 aku. Byk kali dia kantoi wasap, sms dgn 1 perempuan ni. Suami selalu lock hp dia tapi dia taktau perempuan kan lagi hebat dr CSI.

Aku ada stalk fb perempuan tu. Kadang dia ada hint dia keluar dgn suami aku walau tak jelas tp naluri isteri kan pasti tahu. Perempuan tu aku agak lebih kurang sebaya kami.

Mereput lah jd andartu tak kawin2 sbb gèdik nak suami aku jugak! Aku call perempuan tu tapi tak pernah jwb. Aku wasap warning dia. dia tp dia nafikan. Habis tu yg bersayang2 dgn suami aku tu apa? Kdg ada mesej berbaur l0c4h.

Jijik! Dan aku jumpa gmbar anu suami aku dlm gallery Buat apa ambil gmbar? Tunjuk kat perempuan tu ke? Aku syak mereka dah sampai ke katil tapi tak ada bukti.

Takkan dorang nak mengaku kan? Korang rasa? Aku dah byk kali gaduh dgn suami psl hal ni. Tak lama tu kami baik semula dan diam2 suami pun berbaik dgn perempuan andartu tu.

Apa patut aku buat min? Aku belum sampai tahap pegi ser4ng perempuan tu. Aku takut suami marah. Patut ke aku viralkan perempuan tu?

Aku ingat nak contact ahli keluarga dia juga mintak jaga perempuan tu jgn menyondol lagi. Aku cuma nak bahagia bersama anak2 dan suami tanpa org ke 3!

salam min. tolong share min. nak minta pndapat netizen. sblm tu tolong hide fb aku. Aku pinjam fake akaun kwn aku. Haha hebat kan? Aku sekadar nak luah. Aku dan suami berumur awal 30an. Dah kawin 15 thn.

Ceritanya suami aku baik min selalu sweet2 tp adakala garang juga. Muka pun boleh tahan ada iras celebrity. Tak abaikan nafkah kami anak beranak.

Dia bagi dlm 1k-1.5k utk aku dan 2 anak. Aku pun bekerja jd jumlah tu dah cukup lah utk ku dan anak kami 14 thn, 11 thn. Bill dan kelengkapan rumah dia sediakan. Tapiiii dlm hati aku byk kali terluka.

15 thn kawin 11 thn dia berskandal. Ye sebaya anak ke 2 aku. Byk kali dia kantoi wasap, sms dgn 1 perempuan ni. Suami selalu lock hp dia tapi dia taktau perempuan kan lagi hebat dr CSI.

Aku ada stalk fb perempuan tu. Kadang dia ada hint dia keluar dgn suami aku walau tak jelas tp naluri isteri kan pasti tahu. Perempuan tu aku agak lebih kurang sebaya kami.

Mereput lah jd andartu tak kawin2 sbb gèdik nak suami aku jugak! Aku call perempuan tu tapi tak pernah jwb. Aku wasap warning dia. dia tp dia nafikan. Habis tu yg bersayang2 dgn suami aku tu apa? Kdg ada mesej berbaur l0c4h.

Jijik! Dan aku jumpa gmbar anu suami aku dlm gallery Buat apa ambil gmbar? Tunjuk kat perempuan tu ke? Aku syak mereka dah sampai ke katil tapi tak ada bukti.

Takkan dorang nak mengaku kan? Korang rasa? Aku dah byk kali gaduh dgn suami psl hal ni. Tak lama tu kami baik semula dan diam2 suami pun berbaik dgn perempuan andartu tu.

Apa patut aku buat min? Aku belum sampai tahap pegi ser4ng perempuan tu. Aku takut suami marah. Patut ke aku viralkan perempuan tu?

Aku ingat nak contact ahli keluarga dia juga mintak jaga perempuan tu jgn menyondol lagi. Aku cuma nak bahagia bersama anak2 dan suami tanpa org ke 3!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.