Isu Keluarga

Sampailah satu tahap saya mula rapat dengan lelaki yang juga suami orang ditempat kerja pada mulanya hanya sekadar teman tapi mesra

Asalamualaikum, Terima kasih min siarkan luahan saya ni. Maaf klu luahan saya ni panjang. Semua ni bermula semasa awal pkp hari tu. Disebabkan boring husband saya join 1 group tu dan berkenalan dengan sorang j4nd4 cantik dari seberang ni.

Mula2 saya macam ok ja. Kawan saja kan. Tak nak ada perasaan sangsi dan sebenarnya malas tanya dalam keadaan tak boleh keluar ruma. Boleh bawa gaduh tapi lama kelamaan pandi pula watsup subuh2 dan pandai suda vc subuh2.

mula la saya marah tapi husbannd cakap dorang kawan saja. Last sekali saya terpaksa cek hp husband untuk ketahui hal sebenar. Oh ya lepas husnd kenal dengan j4nd4 ni ada suda password hp husbnd.

susah payah saya mendapatkan no password dia. Nah di sna la terbongkar kisah mereka. mesej separuh lvcahh. setap hari cakap i love u. i love u too. pergi mandi pun saling suru menyuruh.

menggeletar badan saya membaca msj mereka. Saya soal husnd tapi masih macam biasa. Kawan saja. Sampi hp husnd pec4h oleh saya. Perasaan saya masa tu Tuhan saja yang tahu.

Selepas kejadian saya cuba mehubungi perempuan tu dan merayu dengan dia supaya tidak hubungi husband saya lagi. Saya bagi taw dia asalkan kamu tak hubungi husband saya lagi maka husbnd tak akan cari kamu lg.

Dia janji tak akan hubungi husband saya tapi 3 hari kemudian macam biasa messj dan vc husband saya jg. Husband saya seorang yang hati tisu. Dengan mudah dia termakan pujuk rayu.

J4nd4 tu mengadu sesuatu pasal belanja anak dia.Terus husband saya kecian. dengan cepat dia mta no acc j4nd4 tu untuk transfer duit. Tapii kedapatan oleh saya jadi tak jadi la husband transfer.

Selepas kedapatan dorang masih juga berhubung saya menjadi sangat marah jadi saya bagi ayat yang paling pedas dengan j4nd4 tu. Saya harap dengan kata2 saya tu j4nd4 tu sedar apa yang dia buat tu salah tapi dia cakap “aku benar2 sayang dia suda.

Aku tak dapat lepaskan dia” Tapi kenapa suami orang? Dia cakap kasih sayang itu bole dikongsi. Gara2 lelaki boleh berkongsi kasih sanggup dia buat bgini. Jadi di sini saya minta kepada para cerdik pandai apa yang saya patut jawab dengan jnda tu.

Sebelum tu mungkinn ada yang ingat tu la ko tak layan husband tip top. saya kerja juga tapi makan husband biasa berhidang. cuci piring, baju, kemas ruma. suma saya buat. Bermake up untuj husbnd.

Sentiasa bercakap lemah lembut pun saya praktikkn walaupun kadang2 ada juga gurauan nakal. hal bilik tdo pun saya try yang terbaik. Enntah apa lagi yang kurang ni. j4nd4 tu pula sanggup berkongsi kasih. Sedangkan aku tak rela berkongsi suami.

Sakit kepala fkrkn suma ni. Sampailah satu tahap saya mula rapat dengan lelaki yang juga suami orang ditempat kerja pada mulanya hanya sekadar teman tapi mesra dan pada akhirnya sampai ke atas r4njang.

Lelaki ini sangat baik dan romantik, bukan seperti suami saya yang hanya tahu sedapkan diri sendiri sahaja. Semua ini salah suami, kalau dia tak mulakan dulu. Semua ni tak akan jadi.

Macam mana cara nak buat suami berubah dan macam mana nak akhiri hubungan terlarang? Saya masih sayangkan rumah tangga ini tapi suami tak pernah hargai.

Asalamualaikum, Terima kasih min siarkan luahan saya ni. Maaf klu luahan saya ni panjang. Semua ni bermula semasa awal pkp hari tu. Disebabkan boring husband saya join 1 group tu dan berkenalan dengan sorang j4nd4 cantik dari seberang ni.

Mula2 saya macam ok ja. Kawan saja kan. Tak nak ada perasaan sangsi dan sebenarnya malas tanya dalam keadaan tak boleh keluar ruma. Boleh bawa gaduh tapi lama kelamaan pandi pula watsup subuh2 dan pandai suda vc subuh2.

mula la saya marah tapi husbannd cakap dorang kawan saja. Last sekali saya terpaksa cek hp husband untuk ketahui hal sebenar. Oh ya lepas husnd kenal dengan j4nd4 ni ada suda password hp husbnd.

susah payah saya mendapatkan no password dia. Nah di sna la terbongkar kisah mereka. mesej separuh lvcahh. setap hari cakap i love u. i love u too. pergi mandi pun saling suru menyuruh.

menggeletar badan saya membaca msj mereka. Saya soal husnd tapi masih macam biasa. Kawan saja. Sampi hp husnd pec4h oleh saya. Perasaan saya masa tu Tuhan saja yang tahu.

Selepas kejadian saya cuba mehubungi perempuan tu dan merayu dengan dia supaya tidak hubungi husband saya lagi. Saya bagi taw dia asalkan kamu tak hubungi husband saya lagi maka husbnd tak akan cari kamu lg.

Dia janji tak akan hubungi husband saya tapi 3 hari kemudian macam biasa messj dan vc husband saya jg. Husband saya seorang yang hati tisu. Dengan mudah dia termakan pujuk rayu.

J4nd4 tu mengadu sesuatu pasal belanja anak dia.Terus husband saya kecian. dengan cepat dia mta no acc j4nd4 tu untuk transfer duit. Tapii kedapatan oleh saya jadi tak jadi la husband transfer.

Selepas kedapatan dorang masih juga berhubung saya menjadi sangat marah jadi saya bagi ayat yang paling pedas dengan j4nd4 tu. Saya harap dengan kata2 saya tu j4nd4 tu sedar apa yang dia buat tu salah tapi dia cakap “aku benar2 sayang dia suda.

Aku tak dapat lepaskan dia” Tapi kenapa suami orang? Dia cakap kasih sayang itu bole dikongsi. Gara2 lelaki boleh berkongsi kasih sanggup dia buat bgini. Jadi di sini saya minta kepada para cerdik pandai apa yang saya patut jawab dengan jnda tu.

Sebelum tu mungkinn ada yang ingat tu la ko tak layan husband tip top. saya kerja juga tapi makan husband biasa berhidang. cuci piring, baju, kemas ruma. suma saya buat. Bermake up untuj husbnd.

Sentiasa bercakap lemah lembut pun saya praktikkn walaupun kadang2 ada juga gurauan nakal. hal bilik tdo pun saya try yang terbaik. Enntah apa lagi yang kurang ni. j4nd4 tu pula sanggup berkongsi kasih. Sedangkan aku tak rela berkongsi suami.

Sakit kepala fkrkn suma ni. Sampailah satu tahap saya mula rapat dengan lelaki yang juga suami orang ditempat kerja pada mulanya hanya sekadar teman tapi mesra dan pada akhirnya sampai ke atas r4njang.

Lelaki ini sangat baik dan romantik, bukan seperti suami saya yang hanya tahu sedapkan diri sendiri sahaja. Semua ini salah suami, kalau dia tak mulakan dulu. Semua ni tak akan jadi.

Macam mana cara nak buat suami berubah dan macam mana nak akhiri hubungan terlarang? Saya masih sayangkan rumah tangga ini tapi suami tak pernah hargai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.