Isu Keluarga

Selepas tu saya mengelak bagi tau suami ada dirumah kalau die start messenger dan baru2 ni die bercerita yang die ada main dengan bini orang

Assalamualaikum semua.. saya bercerita ni hanya untuk berkongsi pada semua dan juga sebagai pengajaran buat suami isteri.. bermula lah kisah anak buah suami (lelaki) bertandang ke rumah kami untuk melawat..

selepas itu kerap juga dia datang ke rumah.. bawa isteri sekali.. tapi isteri hanya duduk dalam kereta tak nak keluar. Selepas beberapa minggu selepas tu saya dapat messenger dari anak buah suami. mungkin niat die untuk bertanya khabar.

saya layan macam biasa.. tapi die puji2 saya.. die cakap saya mengancam.. kali pertama die nampak dan balik rumah. Asyik terbayang2.. saya agak tak selesa bila dia luahkan rasa yang macamtu.. saya hanya mampu gelak.. tak tau nak bagi reaction apa.

Selepas tu saya mengelak bagi tau suami ada dirumah kalau die start messenger dan baru2 ni die bercerita yang die ada main dengan bini orang. saya layanakan untuk dengar cerita die.. sebenarnya saya memang tak berminat..

kesian pada isteri die kalau dapat tau suami die makan luar.. cuma saya buntu sekarang ni nak bg tau suami.. takut suami tak percayakan saya atau salahkan saya sebab saya layan.. macamana nak elak die dari kerap datang rumah..

die ada ajak saya ‘check in’.. saya cuma cakap saya tak berani nak buat macamtu.. saya tak nak ulang kesilapan yang pernah saya buat.. semoga Allah lindungi saya sekeluarga. admin tolong hide kan profile saya

Leave a Reply

Your email address will not be published.