Isu Keluarga

Sampaikan kalau kakak ipar aku balik aku sangat suka tengok kakak ipar aku selalu sediakan air untuk suami dia

Assalamualaikum min and makcik bawang semua. Ni pasal bini aku , jenis m4las. Aku duduk rumah mak mentua. keperluan dari A sampai Z semua mak mentua sediakan. Aku and bini aku pegi keje.

Mak mentua aku yang jaga, mak mentua aku masak, mak mentua aku basuh baju sidai baju, semua isteri aku bergantong dengan mak dia. kalau aku tegur dia, dia akan marah and maki aku.

Aku bukan dayus kena marah tapi sebab aku duduk rumah mak mentua, kalau aku tegur bini, bini aku naik angin and dia suka mengadu dekat mak dia. Hari cuti pun mak dia yang buat,

Isteri asyik main phone non stop, sampai aku cakap bila lah phone tu nak meletup.
Sampaikan kalau kakak ipar aku balik aku sangat suka tengok kakak ipar aku selalu sediakan air untuk suami dia tanya suami dia nak makan apa ?

tapi bukan bini aku , dia m4las dan dia tak pernah tanya apa aku nak. kalau lah korang tahu betapa m4las nya bini aku. dia tahu balik kerja makan dah sedia, dia makan. pinggan makan pun tinggal, dapur tak berkemas.

mak mentua aku jugak yang buat. eh, entah lah min, sampai satu tahap aku aku chat kak ipar je, sebab aku suka cara dia layan suami, kak ipar pun layan aku lembut baik sopan. Rasa jatuh cinta pula dengan kak ipar sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.