Isu Keluarga

Masalahnya bila saya tanya sebap hubungan dia dengan isterinya tak baik sampaikan Dia cakap isterinya hanya tahu main fb

Assalamualaikum min. Mohon hide profil saya. saya single mother 10  tahun dah. biasa serik kali dengan perkhwinan yang lalu dan saya tak akan pernah serius dengan mana2 lelaki.

Saya akui sifat dend4m menguasai diri tapi min tertiba hadir orang ni dalam hidup saya tanpa saya duga, tak saya minta dia bersungguh2 mahu hubunggan kami serius dan saya mulai cintakan dia. Tapi firasat wanita ni selalu betul.

Saya mulai tanam prasangka buruk dan memang betul sangkaan saya. Dia suami orang. Apa saya nak buat? Saya memang terlalu cintakan dia. Dalam masa yang sama saya tak mahu rosakkan masjid orang dan saya taknak bermadu. Tapi bila siasat dia sudah setahun tak tinggal sebumbung dengan isteri.

Masalahnya bila saya tanya sebap hubungan dia dengan isterinya tak baik Dia cakap isterinya hanya tahu main fb dan ada hal lebih besar dari tue isteri dia buat seperti melawan dan menolak bila diajak bersama.

saya tak tahu di mana jalan penyelasaikan hubunggan kami ni tapi jujur bukan harta saya mahu bukan rosakkan masjid orang saya idamkan tapi saya cuma tersalah mencintai suami orang.

Dia masih ingin meneruskan rancanggan untuk pergi jumpa family saya apa patut saya buat? Sejujurnya dia bukan lelaki yang playboy tapi memang berakal, betul2 ubah kehiduppan saya yang betul2 mengikut ajarran islam.

setiap hari penuhi chat saya dengan doa2. saya tak boleh hapus perasaan saya dengan dia. apa patut saya buat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *