Isu Keluarga

Untuk pengetahuan semua baru2 ni saya terlupa sangat tutup kipas then mil terus telefon anak die pastu hamun saya dekat anak die cakap saya ni macam2

salam krt, mohon hide fb saya.. saya berumur 23 tahun, ade 2 orang anak dan sekarang tengah prgnent anak no 3, alhmdullah suami tak ade masalah yang bermasalah sekarang mil.

Saya tak paham sungguh dengan mil saya, 5 tahun saya duduk dengan die salah saya selalu die nampak, kadang tu tak masuk akal pun ape yang die cakap tu.

Untuk pengetahuan semua baru2 ni saya terlupa sangat tutup kipas then mil terus telefon anak die m4ki hamun saya dekat anak die cakap saya ni macam2, benci la menyampah lah meluat lah, dah la duduk sini free tak bayar ape2 allah terasa sangat hine diri ni..

suami saya kerja sendri kadang tu masuk hutan terpaksa bawak anak2 sampai anak demam tak berhenti, saya duduk ruma ni masak segala kerja saya buat.

kadang tu saya masak tapi bile anak die coll die cakap die yang masak penat sampai saya tercengang kenapa die cakap macam tu kat anak die? mak saya sakit taun lepas sakit teruk keadaan memang teruk waktu tu,

saya bergaduh dengan suami sebab mil saya mara die sebab saya tak sedia kan makan minum die, allahu mil saya sihat sejahtera mampu pegi mrhaban pergi kenduri merata bercuti,

sqmpai saya tak boleh nak maaf kan diri saya sebab mak saya sakit saya tak bole nak menjage mak saya sampai la adik mak amik mak saya bawak ke kampung.. saya ade kakak dan adik2 kecik,

waktu itu kakak saya dalam pantang jadi saya anak no 2 kene ulang alik tgok mak dekat ospital semua.. adik2 saya berkerja untuk teruskan hidup mereka ada yang bersekolah..

macam mane saya nak buat kalau kedaan berterusan macam ni? saya mengandung ni pun die tak suke sebenarye sebab mil penah pesan jangan mengandung lagi sebab anak die tak ade duit nak beli barang baby dan kos besalin nanti kadang tak msuk akal ape yan mil cakap..

saya sehabis baik melayan kerenah die bawak mane die nak pegi ikot ape kehendak yang die nak, kadang tu die terkilan dengan anak2 perempuan die sebb pegi mane2 bercuti ke apa tak pernah pelawa die,

bil ruma ni memang tak pernah sikit sebab mil 24hours ber econ dalam bilik dan kalau anak2 die balik pun econ tak kan penah tutup anak2 die akan sntiase on..

mintk maaf kalau pakcik makcik bawang tak paham ape yang saya taip kat sini.. saya kerap mangrin kalau memikir kan masalah macam ni bekali masuk wad sebab tekanan darah tinggi..

anak2 saya berumur 6 dan 3 taun deu anak ketiga taun hadapan saya besalin czer dan tak pernah susahkn mil atau mak saya, saya pntang suami akan jage a to z segala makanan saya anak sume suami akan jage sebab mil akan pergi ruma anak2 die atau pergi bercuti ke luar..

Apa patut saya buat skrang? nak mengadu dengan mak sendiri mak saya sekarang baru beransur pulih mak saya jauh dipahang saya di perlis ruma suami di sini.

salam krt, mohon hide fb saya.. saya berumur 23 tahun, ade 2 orang anak dan sekarang tengah prgnent anak no 3, alhmdullah suami tak ade masalah yang bermasalah sekarang mil.

 

Saya tak paham sungguh dengan mil saya, 5 tahun saya duduk dengan die salah saya selalu die nampak, kadang tu tak masuk akal pun ape yang die cakap tu.

 

Untuk pengetahuan semua baru2 ni saya terlupa sangat tutup kipas then mil terus telefon anak die m4ki hamun saya dekat anak die cakap saya ni macam2, benci la menyampah lah meluat lah, dah la duduk sini free tak bayar ape2 allah terasa sangat hine diri ni..

 

suami saya kerja sendri kadang tu masuk hutan terpaksa bawak anak2 sampai anak demam tak berhenti, saya duduk ruma ni masak segala kerja saya buat.

 

kadang tu saya masak tapi bile anak die coll die cakap die yang masak penat sampai saya tercengang kenapa die cakap macam tu kat anak die? mak saya sakit taun lepas sakit teruk keadaan memang teruk waktu tu,

 

saya bergaduh dengan suami sebab mil saya mara die sebab saya tak sedia kan makan minum die, allahu mil saya sihat sejahtera mampu pegi mrhaban pergi kenduri merata bercuti,

 

sqmpai saya tak boleh nak maaf kan diri saya sebab mak saya sakit saya tak bole nak menjage mak saya sampai la adik mak amik mak saya bawak ke kampung.. saya ade kakak dan adik2 kecik,

 

waktu itu kakak saya dalam pantang jadi saya anak no 2 kene ulang alik tgok mak dekat ospital semua.. adik2 saya berkerja untuk teruskan hidup mereka ada yang bersekolah..

 

macam mane saya nak buat kalau kedaan berterusan macam ni? saya mengandung ni pun die tak suke sebenarye sebab mil penah pesan jangan mengandung lagi sebab anak die tak ade duit nak beli barang baby dan kos besalin nanti kadang tak msuk akal ape yan mil cakap..

 

saya sehabis baik melayan kerenah die bawak mane die nak pegi ikot ape kehendak yang die nak, kadang tu die terkilan dengan anak2 perempuan die sebb pegi mane2 bercuti ke apa tak pernah pelawa die,

 

bil ruma ni memang tak pernah sikit sebab mil 24hours ber econ dalam bilik dan kalau anak2 die balik pun econ tak kan penah tutup anak2 die akan sntiase on..

 

mintk maaf kalau pakcik makcik bawang tak paham ape yang saya taip kat sini.. saya kerap mangrin kalau memikir kan masalah macam ni bekali masuk wad sebab tekanan darah tinggi..

 

anak2 saya berumur 6 dan 3 taun deu anak ketiga taun hadapan saya besalin czer dan tak pernah susahkn mil atau mak saya, saya pntang suami akan jage a to z segala makanan saya anak sume suami akan jage sebab mil akan pergi ruma anak2 die atau pergi bercuti ke luar..

Apa patut saya buat skrang? nak mengadu dengan mak sendiri mak saya sekarang baru beransur pulih mak saya jauh dipahang saya di perlis ruma suami di sini..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.