Isu Keluarga

Yang paling malang hari ni min Aku kena simbah dengan air najis anak puncanya hanya kerana anak aku buang air besar tapi dalam pampers

Salam krt.. Mohon hidekan profil saya ye. Saya baru berumah tangga hampir 3 tahun Saya sorang ibu anak sorang. Anak baru berumur 1 tahun lebih dan tunggu hari melahirkan anak no 2.  Apa patut saya buat min. just walk away or still pertahanakan rumah tangga saya.

Saya suri rumah jaga anak sepenoh masa selepas berhenti kerja.. Saya sangat sayangkn rumah tangga saya yang baru masuk 3 tahun lebih tapi apa yang saya dapat sekarang m4ki hamun suami..
<

Hampir setiap hari saya menangis.. Suami pernah hempvk kepala anak kami dalam kereta sebab anak buat hal kt kedai makan.. dan in sure menang staf kedai menang dengar dan nampak apa yang suami buat dan cakap kat saya.. Saya dah cuba halang suami dari pukvl kepala anak tapi masih kena.

Yang paling malang hari ni min Aku kena simbah dengan air najis anak puncanya hanya kerana anak aku buang air besar tapi dalam pampers. Masa tu aku kt dapor. Mengemas. Suami tengok tv.. Then anak bagi tau kata nak basuhkn ber4k dia..

Tapi anak aku Pegi pegang n4jis die pulak.. Aku bebel2 la. Bile pulak die ber4k pastu Pegi pegang pulak Time aku nak basuh ber4k die, die cakap.. Mama tu kat bilik.. Ya allah die Pegi sapu dekat pintu bilik..

Aku minta tolong husben tolong bersihkan sebab nak basuh ber4k anak.. Ape die. Buat min.. Die marah2 die cakap bebel je tak guna tamp4r je budak tu biar ade 0tak. Die jentik kuat menang sikit..

Mase aku tengah basuh ber4k anak aku die boleh simbah aku dengan air n4jis anak aku yang die lap tu lepas tu die cakap mak dengan anak sama b0d0.. terus dia balik kepala anak aku dengan botol air sampai bibir anak terluka berdar4h, pastu dia cakap nak bel4sah kami dua sekali.

Anak2 nangis kesakitan dia tak peduli, aku bawa anak g hospital, aku terpaksa tipu kalau anak jatuh sebab nak tolong dia, tapi dia tak reti hargai. Salah ke cara didikan dia atau aku yang tak reti jaga anak min..

Kadang dengan mak die dan adik beradik die, dia boleh cakap aku b0d0. Aku sabar je bertahan demi anak. Selama 3 tahun ni macam2 aku kena hina. Cuma die tak peena lagi naik tangan kat aku.

Tapi anak yang selalu kena sebab die cakap tu cara nak ajar.. Kadang2 min aku rase Mungkin aku meroy4n kesan dari Msse aku berpantang dulu.. Setiap hari menangis sebab kena makki hamun suami..

Kadang aku buat kat anak sampai lebam kaki tangan die aku cubit aku pukvl.. Ya allah. Berdosa aku min. Sian anak aku. Pak nya dah macam tu. Tambah aku lagi.. Kadang aku tak sedar ape yang aku buat. Tolong aku min.

Leave a Reply

Your email address will not be published.