Isu Keluarga

Aku ni anak  kg rumah biasa je tak macam rumah mak bapak dia tapi bole dia cakap kalau pegi rumah mak bapak aku kereta tu macam mane

Min. Aku tengah marah ni ade ke patut bini aku taknak balik rumah mak bapak aku. Bile aku ajak je macam2 alasan dia bg ade keje la, ade meeting dengan group la tapi time2 waktu tu jugak bole pulak dia ajak aku keluar dengan mak bapak dia, adik beradik dia sepupu dia.

Aku macam what the f? Aku geram wei, aku ajak balik umah makbapak aku je pn, pergi umah adik aku tu pun dia taknak. Bukan jauh sampai berejam pun. Aku ni hari2 mengadap keluarga dia tau sikit pun aku tak bekira tapi dia buat keluarga aku macam tak wujud.

Aku ni anak  kg rumah biasa je tak macam rumah mak bapak dia tapi bole dia cakap kalau pegi rumah mak bapak aku kereta tu macam mane? banyak nyamuk, kan kotor kereta  nanti kena lumpur tanah2 kg.

Beside cvid kan ade lagi dia cakap kat kampug aku cov!d banyak.,Tapi dia dengan keluarga dia hari2 bekumpul, heng sane sini bercuti, jalan2 cov!d tak ade pulak. Makbapak mertua aku pun jenis tak reti tegur anak dia.

Tak ade pn tanye kau tak balik rumah mertua kau ke tak tengok mak bapak kau ke. Tak paham btol aku dengan orang2 macam ni.

Jenis tak reti tegur anak habis kalau anak dia tegelek2 buat tiktok pun pakat2 tengok je dengan pakaianye Nauzubillah. Mintak pendapat korang semua ape ptt aku buat, takkan la aku nak ceraikan bini aku tu kot..

Leave a Reply

Your email address will not be published.