Isu Keluarga

Masalahnya bila saya tidokan anak kat sebelah belum sempat saya pujuk anak saya tetiba kakak ipar saya dah rembat dulu anak saya

Assalamualaikum min, saya guna fb kawan ni , boleh tak share kan sbb nk mintak pendapat kawan2. saya dah kawen anak saya yang sulung baru usia dlm 5 bulan , suami saya ok semua okay cume yang tak okay kakak ipar.

kakak ipar saya ni dia sayang sangat dekat anak saya , sampai kan susu, basuh ber4k,  tidokan semua dia nak buat. anak saya pulak kuat nangis bila kakak ipar saya pegang elok pulak anak saya ni diam, anak saya ni da mcm anak dia.

saya dapat merasa pegang anak saya bila saya nak tido je. Masalahnya bila saya tidokan anak kat sebelah belum sempat saya pujuk anak saya tetiba kakak ipar saya dah rembat dulu anak saya, dulu pun masa saya checkup kakak ipar sayalah kesana kesini bawak anak saya.

bukanlah saya kedekut sangat nak bg anak saya cume saya excited anak sulung kan. kakak ipar saya ni bila saya free2 dia suke tanye tak keluar ke jalan2 , sebab dia nak jaga anak saya.

kakak ipar saya ni baik min , sampai kan anak saya nangis malam2 dia masuk bilik ambik anak saya dodoikan macam anak dia. mcm mana saya nak cakap pade kakak ipar saya , nak bg dia buat biasa2 je ,

saya rasa mcm nak letgo kakak ipar saya sebab terlalu baik. ni fb kawan saya min , takde kaitan dengan tuan fb ye . terima kasih min.

Leave a Reply

Your email address will not be published.