Isu Keluarga

Kisahnya waktu saya bujang saya pernah ada bercinta dengan laki orang sedangkan masatu bini dia tengah sarat mengandung anak no 2

Saya nk cerita tapi haral krt tak kecam sebab saya dah bertaubat. Kisahnya waktu saya bujang saya pernah ada bercinta dengan laki orang sedangkan masatu bini dia tengah sarat mengandung anak no 2.

Hampir setahun hubungan kami dan akhirnya saya memilih untuk putus dan berkahwin dengan orang yang tahu menghargai saya.

Ni alhamdulillah saya dah setahun kawen dan juga mengandung 10w.. Tapi si laki orang tu tak habis2 ganggu saya macam dia tak ade bini, padahal anak no 3 baru je lahir..

Saya dah puas buat tak tau, blok sana sini.. Saya dah memang totally move on dari dia dan tak pernah ingin kan dia semula dalam hidup saya.. Saya dah buntu dah.. Saya nak bagitau bini dia tapi sume acc fb n ig bini dia, dia yang pegang..

Pandai dia terus blok saya bila saya dm.. Buntu dah saya tak tau macam mane nak buat dia stop kacau saya. Btw suami saya pun tahu pasal ni.. Tapi no suami kena blok dengan dia dri dulu lagi..

Seolah2 macam tak kisah saya dah ada suami.. Padahal dia juga yang kata nak berubah dan insaf dri perbuatan keji ni.. Tapi dok cari lagi.. Haih

Saya nk cerita tapi haral krt tak kecam sebab saya dah bertaubat. Kisahnya waktu saya bujang saya pernah ada bercinta dengan laki orang sedangkan masatu bini dia tengah sarat mengandung anak no 2.

Hampir setahun hubungan kami dan akhirnya saya memilih untuk putus dan berkahwin dengan orang yang tahu menghargai saya.

Ni alhamdulillah saya dah setahun kawen dan juga mengandung 10w.. Tapi si laki orang tu tak habis2 ganggu saya macam dia tak ade bini, padahal anak no 3 baru je lahir..

Saya dah puas buat tak tau, blok sana sini.. Saya dah memang totally move on dari dia dan tak pernah ingin kan dia semula dalam hidup saya.. Saya dah buntu dah.. Saya nak bagitau bini dia tapi sume acc fb n ig bini dia, dia yang pegang..

Pandai dia terus blok saya bila saya dm.. Buntu dah saya tak tau macam mane nak buat dia stop kacau saya. Btw suami saya pun tahu pasal ni.. Tapi no suami kena blok dengan dia dri dulu lagi..

Seolah2 macam tak kisah saya dah ada suami.. Padahal dia juga yang kata nak berubah dan insaf dri perbuatan keji ni.. Tapi dok cari lagi.. Haih

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.