Isu Keluarga

Pernah sekali tu dia nak bersama tapi yang pelik nya tiap kali bersama tu dia selalu pegang phone

hi min..tolong hide profile saya sbb nak jaga maruah saya sendiri. Dau kawen 3 taun. Anak baru sorang Umur 11 bulan. lately husband macam lain2 perangai nya. kerap nak gadoh je.

Pernah sekali tu dia nak bersama tapi yang pelik nya tiap kali bersama tu dia selalu pegang phone. Tiap kali bersama memang perasan sangat dia selalu pegang phone. Ada sekali tu tergerak hati nak check lepas bersama.

Selalu nya suami akan pergi toilet dulu, jadi waktu tu lah peluang saya. masa saya on je phone suami terkejut dan patah hati bila dapat tahu dia tengah imagine bersama dengan perempuan lain.

masalah nya yang dalam gamba tu sama tempat kerja & berstatus isteri orang dan yang paling tak dapat terima dia ambil video bahagian belakang perempuan tu & gambar. buntu sangat2.

bertahan selama ni sebab anak. saya stress sangat sampai tak tahu nak cerita dgn siapa. Dia bersama dengan saya gara2 nak puaskan n4fsu & imagine tengah bersama dengan orang lain yang berstatus isteri orang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.