Isu Keluarga

Nak dijadikan cerita semalam aku tidur umah mak sebab esoknye suami nak pergi camping jam 2am so aku takbrani nak tinggal sorang kat rumah n tdo di rumah mak.

Assalam min, minta hide kan nama fb, terima kasih kerana siarkan..
Kisahnya Harini aku dapat wsap dari seseorang dan hantar video kotor dan katanya itu adalah suami aku yang sedang vc M3l4nc4, allahu aku tak tau nak cakap ape, aku forward vdeo ni pada suami,

Die cakap vdeo lama, tapi keadaan dalam toilet tu aku tau semalam punye keadaan memandangkan ade bnde yang aku bru beli dlm toilet tu ade dlm video tu.

Nak dijadikan cerita semalam aku tidur umah mak sebab esoknye suami nak pergi camping jam 2am so aku takbrani nak tinggal sorang kat rumah n tdo di rumah mak.

Berbalik pada cerita tadi lepas aku ss vdeo tu dan bulatkan item yang jadi bukti vdeo tu vdeo baru, die boleh ckp “takpe bukan nampak muke, sc4mmer tu” allahu.

aku taktau nak ckp ape aku sakit hati! Aku terkilan  kenape die buat aku mcm ni, Mcm2 aku tazkirah kat die last2 die minta maaf, tapi hati aku sakit! Aku taktau boleh maaf kan atau tak,

aku cuma cakap dengan dia jangan sampai aku tawar hati! Aku betul2 trluka min. Di usia setahun perkhwinan ni sebenarnya bnyak bnde yang aku pendam dan aku cuba bertahan untuk rumahtangga ni,

tp bile dapat vdeo tu aku rasa kecewa sangat. Aku suruh die letakkan dia ditempat aku, apa yang die rasa, kalau korang sbg lelaki nampak bini vc dengan laki lain dah tentu korang cop pompuan j4l4ng bukan?

Mcm mana dengan kami sbg isteri yang dapat vdeo cm tu. Yang wsap vdeo tu sama ada edit atau tak wallahualam, tapi dlm vdeo tu ade num tel suami aku,

meski sc4mmer skali pun aku rasa kenapa mesti die nak send vdeo tu?cHati aku takkuat! Aku rase nak meronta! Allahuakhbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.