Isu Keluarga

Masalahnya sekarang bila cakap2 orang membuatkan saya tekanan iaitu family sendiri siap cakap kalau anak first dah la meroy4n nak sampai gil4

tolong hidekan profile saya ye admin. Saya nak tanya ada tak situasi macam saya anak first baru 6 bulan lewat datang period tengok2 cek upt double line. Saya belum ready lagi.

Masalahnya cakap2 orang membuatkan saya tekanan iaitu family sendiri bukan suami la. Siap cakap anak first dh la meroy4n nak sampai gila. Ni nak dapat anak kedua pulak.

Hurmmm saya jadi terkedu sikit dan terasa bukan saya minta waktu pantang anak first emosi saya jadi terganggu sikit. Saya tak minta semua tu.

Mil pulak selalu pesan dekat saya dengan suami ha jangan lagi biar anak prtama dah sekolah baru nak dpt kedua pon takpa. Tiba2 saya cek dengan husband tgk double line.

Nurse memang akan marah saya and memang kena hadap la. cuma saya minta sedikit kata2 semangat yang sesiapĀ  pernah alami situasi macam saya. Terima kasih

tolong hidekan profile saya ye admin. Saya nak tanya ada tak situasi macam saya anak first baru 6 bulan lewat datang period tengok2 cek upt double line. Saya belum ready lagi.

Masalahnya cakap2 orang membuatkan saya tekanan iaitu family sendiri bukan suami la. Siap cakap anak first dh la meroy4n nak sampai gila. Ni nak dapat anak kedua pulak.

Hurmmm saya jadi terkedu sikit dan terasa bukan saya minta waktu pantang anak first emosi saya jadi terganggu sikit. Saya tak minta semua tu.

Mil pulak selalu pesan dekat saya dengan suami ha jangan lagi biar anak prtama dah sekolah baru nak dpt kedua pon takpa. Tiba2 saya cek dengan husband tgk double line.

Nurse memang akan marah saya and memang kena hadap la. cuma saya minta sedikit kata2 semangat yang sesiapĀ  pernah alami situasi macam saya. Terima kasih

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.