Isu Keluarga

Kisahnya Saya sekarang mengandung anak ke 5 tapi masalahnya setiap kali mengandung suami selau wuat hal

Assalamualaikum min. Boleh tolong saya? Hide profile saya kalau boleh. Saya betul2 dalam kekusutan ssekarang. Kisahnya Saya sekarang mengandung anak ke 5 tapi masalahnya setiap kali mengandung suami selau wuat hal.

Bru ni kantoi dengan saya die ada contact lagi dengan ex gf die, diorang siap contact pm bg emoji love2. Suami puji ex dia cantik geram tengok katanya. Min, saya dah banyak kali bagi peluang.

Ramai dah perempuan dia berhubungan kantoi dengan saya, sedih saya min, ni sekarang tengah mengandung saya nenangis ja.

Sebab die sorang suami yang solat memang tak tinggal lah. Serban kat kpla tak lepas. Selawat tak lepas kat mulut tapi saya tak sagka dia tak jaga batas pergaulan. Die bebas sangat dengan perempuan. Mesej luc4h2.

Malu saya bace sebagai isteri. Kenapa die tak fikir prasaan saya? Saya dah banyak berkorb4n diri saya jauh dengan keluarga saya, die pernah juga pvkul saya mase saya menandong.

Tapi saya bagi peluang kat die. Die tak bagi saya report polis sebab die takut kerja gov die terlucut. Saya tak mampu da min nak bagi peluang lagi.

Ape perlu saya buat? Die kurung saya dengan anak2 kat rumah tapi die bebas bergaul bertepuk tamp4r dengan macam2 j4nda la isteri orang la, die tak fikir prasaan saya.

Die suke memuji perempuan laen. Perempuan tu pun melayan die, g€dik2 ajak jmpa kt hotel. Tue yang kantoi dengan saya yang tak kantoi? Tolong saya min saya perlu jawapan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.