Isu Keluarga

Kisahnya baru2 ni saya ada bergaduh dengan suami puncanya saya ada buat whatsapp web suami

salam min. minta hide fb saya min. Saya perlukan kata kata semangat. Kisahnya baru2 ni saya ada bergaduh dengan suami puncanya saya ada buat whatsapp web suami. Saya ada terbaca suami nak pergi main futsal.

Suami sruh kawan dia ajak budak perempuan untuk join sekali main sebab xcukup org. sedangkan saya struggle jaga anak anak dekat rumah mak saya. Saya dan suami pjj. Anak anak kami masih kecil lagi 2 tahun dan 7 bulan.

Saya tanya suami n suami marah saya buat whatsapp web tu sebab dah mengganggu hal personalnya. Dia cakap dia dah penat nak layan prngai saya sampaikan hari pertama puasa..

saya puasa tanpa suami saya..sumpah saya sedih sangat. Saya tahu salah saya sepatutnya saya tak buat whatsapp web to..saya percaya suami saya. Dia tak pernah pon curang. Cuma saya terkilan kenapa dea nak kena main futsal dengan perempuan waktu saya tiada.

Dan sekarang suami. Saya ada cakap kalau dia dah xbahagia dengan saya. Saya sruh dia cari kebahgiaan dia.  dan dia cakap dia nak cuba cari kebahagian dia sendiri.

Sekarang dah dua hari dia ta contact saya. Dia cakap bagi dia masa dia nak cari bahagia dia. Allah besarkah dosa saya. hmmm saya sendiri jaga anak anak dekat sini..rasa xkuat sangat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *