Isu Keluarga

Saya seorang guru mengajar di sekolah menengah di kuala lumpur kisahnya begini oleh kerana saya berpewatakan menarik

Salam Admin. Hidekan fb,saya pakai fb real saya. Tolong rahsiakan identiti saya ya. Harap sangat admin tolong la siarkan kisah saya ni ye admin. Tolong ya plss. Thanks admin..

Kisah saya ini kisah benar, saya nak bagi pengajaran jangan jadi macam saya.
Saya seorang guru mengajar di sekolah menengah di kuala lumpur kisah saya begini oleh kerana saya berpewatakan menarik, ada segelintir pelajar lelaki yang minat pada saya.

Mereka tahu saya dah bersuami dan mempunyai dua anak yang masih kecil. Bagaimana saya tahu?? Ada yang berani menyatakan cinta mereka kepada saya. Dari whatsapp, fb, wechat saya, min.
Budak2 sekolah sekarang memang advance min.

Form 3-4-5 dah pandai bercintan cintun tapi tu tak ape cuma saya ni sebagai guru mereka, saya rasa segan dan malu. Saya skip kan cerita, jujur saya mulanya tak melayan sangat pelajar2 saya tapi mereka memang pandai amik peluang, tabur ayat2 manis sampai saya kadang terleka dan terlupa yang saya sudah bersuami.

Lama kelamaan saya tak dapat tolak kesemuanya, min. Jujur saya pernah terlanjur beberapa kali bersama pelajar saya yang kadang datang ke rumah untuk tuisyen dan pada waktu luar sekolah. Kalau waktu di dalam kelas, bila waktu semua orang dah balik atau line clear.

Tambahan pada waktu suami saya offshore. Setakat ni tak pernah kantoi lagi, min. Sebab suami jarang balik.

Sekarang ni saya memang tengah ada masalah, dan perlu tanggung akibat dari perbuatan saya ni. Last week, saya kurang sihat dan saya pun pergi checkup, perkataan yang menakutkan saya “MENGANDUNG” Saya dapat rasakan kalau ni bukan b£nih suami saya. Ni benih pelajar saya..

Saya tak tahu jika saya terus terang ataupun perlu tipu sunat pada suami??
Perlu ke saya gvgurkan atau cakap je ni benih suami saya last masa bersama sebelum dia pergi offshore? Pelajar saya dah tahu, min tapi dia cakap dia tak tahu.

Dan tak nak tahu sebab saya yang bagi, saya kalah dengan pujuk rayu dia. Saya nangis min bila pelajar saya cakap macam tu dan macam jauhkan diri dari saya.

Dalam perut saya, dah bercambah benih h4r4m. Min, dan saya jugak takut staf2 lain di tempat keje saya tahu. Adakah kemungkinan “KPM” akan buang staff yang macam saya? -CIKGU MENYESAL-

Leave a Reply

Your email address will not be published.