Isu Keluarga

Aku masih ingat Kau janji nak kawin dengan aku lepas ape kau buat dekat aku tapi bila ko dah la rosak kan aku

assalam min, hide profil aku ni acc fake, mf la lari tajuk aku dekat sini bukan nak buruk2 kan atau membuka aib siapa2 tapi aku kat sini nak juga tahu adil ke semua yang berlaku dalam hidup aku.

aku hadap sorang2 dah hampir 4 tahun lebih aku diam kan benda ni sampai satu tahap dah ni aku dah tak mampu nak tampung sorang2 aku dah tak mampu nak hadap sorang2 anak aku dah makin membesar macam2 masalah yang datang,

aku keje dari kandungan 3 bulan sampai sekarang anak aku dah 4 tahun macam2 keje aku buat macam2 bende aku buat untuk besar kan anak aku bantu keluarga aku lagi, tapi j4nt4n tak guna tu sampai sekarang hilang dari radar.

Aku masih ingat Kau janji nak kawin dengan aku lepas ape kau buat dekat aku tapi bila ko dah la rosak kan aku ko buat aku sampai mengandung ko musnah kan mase depan aku.

last ko coll ko suruh mak jage aku baik2 lepas tu ko terus hilang gaib no ko aku col dah tak ade dalam perhidmatan aku cari ko merate2 tempat macam2 care aku cube sampai aku mengalah 4 tahun lebih kau siksa hidup aku

wahai lelaki sejati yang bergelar wira negara sanggup nye kau musnah hidup seorang yang terlalu naif yang dia tau dia sayang kan kau..

Last ko ade latihan dekat kem tu la tempat last ko ingat baik2 aku tau walau kat mane ko ade sekarang aku tak mntak ko datang dekat aku aku cuma nak ko bertangjawab dekat anak kau, dia dah nak masuk sekolah banyak bende nak kene urus.

Tolong la saya cari lelaki ni dan saya tak mintak dia jadi suami saya atau sayang saya sebab saya pun dah ada suami, saya cuma nak dia bertanggungjwb dekat anak dia ni tu je,

walau ko dah kawin sekali pun, aku tak nak pon rampas ko dari bini kau aku janji aku dengan adam tak kan wujud pon dalam hidup ko cuma aku nak ko bertanggjwb bagi hak untuk adam jugak dia tak bersalah dia tak mntak pon dilahir kan.

info last yg aku dapat ko dekat kem johor je. tolong cri aku, ckup la selame ni aku berdiam diri..

Leave a Reply

Your email address will not be published.