Isu Keluarga

Kisahnya Isteri saya sorang yang berkerjaya tapi malangnye beliau ini memang sangat pemalas

Salam min saya nk luahkan kisah..Tlg hide fb saya ye. Saya dan isteri mempunyai 1org anak.. Bulan lepas saya berhenti berkerja dan buat bisnes saya sendiri.

Kisahnya Isteri saya sorang yang berkerjaya tapi malangnye beliau ini memang sangat pemalas.. Kalau balik dri keje asyik sibuk menghadap hp saja masak buat apa semua tak.. Semua saya buat..

Keje saya ni bila ade job masuk memang saya akan setelkn.. Pendapat sehari saya bole cecah rm300 sehari… Disebabkan saya tak berkerja saya kumpul duit2 job yg saya dapat tu untuk byr semua hutang… Malangnye bini saya ni sorang yg boros..

Duit gaji belum kalau dapat haritu time tu la abis.. Sebab tu saya kene tanggung dia bgi duit minyak kete.. Susu anak pmpers anak… Sudahla jenis balik rumah tak masak.. Saya kene beli luar nk dikatakn hari2 beli makanan kt luar.. Bila hujung bulan..

Duit saya abis nk byr hutang2 tak dapat… Sebab duit simpan abis kt berbelanja harian… Bini saya bising sebab kate tak kerja tak kerja g suruh cri kerja nak byr hutang tak bole.. sebab duit dia abis byr hutang..

Sedangkan saya dh kerja sendiri kumpul duit abis pun kt dia.  Sekarang saya isteri tgh failkn cerai.. Perlu ke saya bercerai dengan isteri saya atau kene pertahanakn rumah tangga saya.. Sebab saya pun dh boring dengan prgai dia.. Sekian terima kasih.. Lelaki tersakiti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *