Isu Keluarga

Kisahnya Saya dan suami bertekak sebabkan compony tempt kerja ex dia video call husbnd saya dr pagi

Assalamualaikum min Krt. minta hidekan profile saya ya. CUMA NAK MINTA PANDANGAN warga Krt. Saya seorang isteri ad anak prmpuan 1thn.

Kisahnya Saya dan suami bertekak sebabkan compony tempt kerja ex dia video call husbnd saya dr pagi, bila jwb tak bersuara, lepas suami balik kerja saya tnya ‘dah tahu ke siapa call td’ jwb dia taktahu & ckp nak wasap ex dia semata mata tnykan knp cmpony tmpt kerja call dia’

Saya bengang lah, saya ckp takperlu nak tnya bnda just ignore kn or block je kata saya kt dia.  then saya pulak yang kene marah smpai kn bertekak besar saya cuma suh dia jgn cntact ex dia sebabkn bnda remeh tu.

Lagupun ex dia tak kerja situ lg bukannya hsbnd saya ad hutang ke apa kt cmpony tu.  Dia mrhkn saya min sebab nak juga tnya ex dia ’knp cmpony tu call’ n dia cakap suka hati dia lah nak buat apa.

Entah knp saya pun melenting melawan kata dia min , saya jeb semua kata2 dia. Sebab seboleh blh dia ttp nak cntct tnyakan bnda remeh tu
sakit hati saya.

DLM SITUASI NI SAYA KE YAng SALAH? Lgpun sbelum ni (sbelum ngndung) saya pernah cek hp hsbnd & cnttct ex dia sebab nak bg bntuan pkp 1.0 dlu pd mak husbnd saya.. Bergaduh juga , smpaikn husbnd saya tukar psword hp dia(sebabkn saya baca wasap diorang je) Nmpk yang dia sebelahkn ex n taknak jaga hati saya.

Ni kali ke 2 hsbnd marah sebab cntct ex. mmg la cntact sebab  bnda biasa tapi i rasa takperlu , sakit betul hati saya.Minta pndangan warga krt. Saya takblh dgr nama dia. 

Sebab kawan saya dulu pernah bgtahu yang diorang prnh tlanjur n ada anak gugvrkn anak tu(tp hal ni saya cuma dgr dr kwn saya je& saya takpernh pun tnya husbnd saya. Bg lg masa tgh pntang anak 1st dia kntoi dM dgn  memana prempuan.

Saya trauma, tiap kali hsbnd saya buat pape wven bnda kecik ad kne mngena gn pmpuan. Saya rasa marah sangat2 sedih sangat2. Minta pndapat.

apa yang perlu saya buat Sebabkn bnda ni saya jd sorang yang melawan ..dulu saya hormat dia rendahkn nada suara saya. Tp lps bnda ni jd saya jd melawan je

Leave a Reply

Your email address will not be published.