Isu Keluarga

Dipendekkan cerita disebabkn masatu saya terlalu sakit hati dengan suami saya berkenalan dengan seorang lelaki dan terlanjur sebanyak 27 kali

Salam admin. Saya seorang isteri dan ada 2 cahaya mata. Sebelum ni saya ada terbaca post pasal adakah patut isteri minta ampun pada suami dan beritahu kesilapan lampau iaitu telah berzin4 dengan lelaki lain.

Saya berada dlm situasi yang sama bezanya suami saya pernah berzin4 dengan kawan 1 office dia dan kantoi dengan saya.

Dipendekkan cerita disebabkn masatu saya terlalu sakit hati dengan suami saya berkenalan dengan seorang lelaki dan terlanjur sebanyak 27 kali tapi tak kantoi dengan dia.

Suami dah insaf, menangis minta maaf dengan saya, dah banyak dekatkn diri dengan allah. saya nampak dia berubah 360% betul2 dia menyesal atas perbuatannya.

Saya pun sangat menyesal kerana terlalu ikutkn hati nak balas dendam pada suami masa tu. Kami dah sama2 settle down tapi saya tak kuat nak beritahu yang saya pernah lakukan kesilapan yang sama. 

Suami ada cakap kalau isteri dia curang dia nk temv4k dua2 biar m4t¡. Sekarang ni patut ke saya terus terang pd dia? saya takut dia bertindak diluar batasan dan yang akan paling terkesan anak2 kami. Tq admin

 

 

Salam admin. Saya seorang isteri dan ada 2 cahaya mata. Sebelum ni saya ada terbaca post pasal adakah patut isteri minta ampun pada suami dan beritahu kesilapan lampau iaitu telah berzin4 dengan lelaki lain.

Saya berada dlm situasi yang sama bezanya suami saya pernah berzin4 dengan kawan 1 office dia dan kantoi dengan saya.

Dipendekkan cerita disebabkn masatu saya terlalu sakit hati dengan suami saya berkenalan dengan seorang lelaki dan terlanjur sebanyak 27 kali tapi tak kantoi dengan dia.

Suami dah insaf, menangis minta maaf dengan saya, dah banyak dekatkn diri dengan allah. saya nampak dia berubah 360% betul2 dia menyesal atas perbuatannya.

Saya pun sangat menyesal kerana terlalu ikutkn hati nak balas dendam pada suami masa tu. Kami dah sama2 settle down tapi saya tak kuat nak beritahu yang saya pernah lakukan kesilapan yang sama. 

Suami ada cakap kalau isteri dia curang dia nk temv4k dua2 biar m4t¡. Sekarang ni patut ke saya terus terang pd dia? saya takut dia bertindak diluar batasan dan yang akan paling terkesan anak2 kami. Tq admin

 

 

Salam admin. Saya seorang isteri dan ada 2 cahaya mata. Sebelum ni saya ada terbaca post pasal adakah patut isteri minta ampun pada suami dan beritahu kesilapan lampau iaitu telah berzin4 dengan lelaki lain.

Saya berada dlm situasi yang sama bezanya suami saya pernah berzin4 dengan kawan 1 office dia dan kantoi dengan saya.

Dipendekkan cerita disebabkn masatu saya terlalu sakit hati dengan suami saya berkenalan dengan seorang lelaki dan terlanjur sebanyak 27 kali tapi tak kantoi dengan dia.

Suami dah insaf, menangis minta maaf dengan saya, dah banyak dekatkn diri dengan allah. saya nampak dia berubah 360% betul2 dia menyesal atas perbuatannya.

Saya pun sangat menyesal kerana terlalu ikutkn hati nak balas dendam pada suami masa tu. Kami dah sama2 settle down tapi saya tak kuat nak beritahu yang saya pernah lakukan kesilapan yang sama.

Suami ada cakap kalau isteri dia curang dia nk temv4k dua2 biar m4t¡. Sekarang ni patut ke saya terus terang pd dia? saya takut dia bertindak diluar batasan dan yang akan paling terkesan anak2 kami. Tq admini

Leave a Reply

Your email address will not be published.