Isu Keluarga

Satu hari tu suami belikan set kain kapan buat saya min sedangkan dia taw kalau saya pesakit anxienty takut akan kem4ti4n.

Hi min..saya cma nak mohon doa dari kwn2 dlm ni..moga allah kuatkan hati saya min. Saya dan suami dalam proses cerai. Sepanjang proses bercerai. Suami banyak psych0 saya min.

Saya ada anxienty. Dengan sakit saya tu. suami panggil saya gil4. suami rakam bila saya marah sampai saya taklh meluah kemarahan saya min. 

Satu hari tu suami belikan set kain kapan buat saya min sedangkan dia taw kalau saya pesakit anxienty takut akan kem4ti4n.

Ya silap saya min. Dulu saya percaya suami. Sakit pening saya smua saya ngadu pada dia. Rupanya apa yg saya ngadu dijadikan senj4t4 ugvt4n buat saya.

Dia cite kt family saya gil4 min. Abg ipar saya turut psycho kata saya gil4. dia mnta hak jga ank serah pada adik dia..  yang terbaru suami ambil ank2 saya bawa bercuti. Saya da pesan nk pergi jauh.

ank yg bongsu pulangkan dulu. bukan saya takbg. Tapi sebab anak tu menyusu badan. Saya da byk kali tertipu. Ank tu dia takpulangkan ontime. Berhari2 amik. smpai bengkak susu saya dibuatnya. saya call suruh anta ank balik.

Ank tu nangis min dgr suara saya kt telefon. Saya dgr suara dia da serak. msti dia nangis rndukan saya. setiap malam dia mnyusu smpai pagi. Kejamnya laa wahai suami. Napa ada lelaki mcm ni kt muka bumi.

Tak kesiankan ank tu nk susu. Yang latest semasa di mahkamah abg ipar semudah abc mnta saya balik pada adik dia. Dengan alasan nk raya. Semudah tu dia kata.. setelah hinaan dia berikan.

 

Korang doakan saya kuat. ttp pndirian utk saya teruskan perpisahan ini. buat suami ku. maaf hati ini sudah tertutup buat mu. Penceraian ni ttp akan diteruskan walau apapun cara dan anak2 takkan ku serahkan pada mu.

sebagaimana saya tersiksa hari ini kerana perbuatanmu. saya berharap 1 hari kamu turut merasa.. tq min postkan..

Leave a Reply

Your email address will not be published.