Isu Keluarga

Masalahnya sekarang kadang bila saya dah balik mandi baring dia repeat soalan balik min sebagai suami apa perlu sya buat untuk mengatasi masalah ni.

Assalamualaikum min, minta hide profil saya, saya sebenarnya pelik dengan isteri saya tiba² nak angin tak tentu pasal kadang² bila time ok tu ok x bertempat, saya dah 3 tahun hidup bersama dan mempunyai anak lelaki sorang baru 1y8m,

hidup kami sekeluarga xda masalah yang serious cuma isteri saya sering tanya soalan budak2 yang buat kita rimas nak menjawab sedangkan dia tau jawapan tu, antara soalan2 yang di ujarkan pada saya
“b awk sayang sya lagi x”
“Mmm x chat pun, tak rindu lah tu”
“Busy eh? Senyap je”

Sedangkan dia tau laki dia keje 10 pagi 10 malam baru balik. Masalahnya kadang bila saya dah balik mandi baring dia repeat soalan balik min sebagai suami apa perlu sya buat untuk mengatasi masalah ni..

dia seakan kebudak² kan asyik cerita pasal mula² kenal lah itu lah ini.. tapi dia jadi mcm ni hanya ada masa masa dia je, bukan setiap masa.. macam saya cakap saya ok je hubungan kekeluargaan kami, cuma perangai isteri saya agak anoyying ,

apa perlu saya buat agar soalan² mcm ni tak menghantui kepala otak sya, bukan tak nak jawab setiap persoalan dia, tp bila jawab dia ckap kita tak ikhlas pulak dengan jawapan tu allahu, sakit otak saya min. Minta beri menjelasan atau komen yang membantu sya masih mentah lagi dalam hal ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published.