Isu Keluarga

Paling aku rasa berdosa min aku boleh pulak aku syok kat j4nd4 opismate walaupun hanya sekadar untuk suka2 sampai tahap terlanjur

Min hide profile aku. Aku nak kata ada masalh rumahtgga tak juga, tapi yang bermasalhnya aku min. da kawen 6 tahun, anak 2. mula2 kawen dengan bini aku, aku tengok stok mekap dia banyak min, siap ada box mekap macam orang nak p mekap artis nuh.

bini aku suka kumpul benda2 macam tu la, memang banyak la aku tengok, lengkap semua a to z. Lepastu dengan set pncuci muka dia, syampo hat salon punya, mahai tu. tapi dia beli pakai duit gaji dia la.

Lepas kawen dia dok dengan aku, berenti kerja sebab tmpat reja jauh nak ulang alik, tiba2 mengandung pula, aku cakap terus dok umah ja la jga anak. Sampai la ni anak 2 da. baru aku perasan sekarang dia da tak guna pencuci muka da, syampu pun guna hat yang aku pakai ja.

stok mekap pon lama dah tak nampak, dulu rajin jugk dia bawak klua bagi bersih2, kemas box mekap dia, la ni tak nampak da. baju pn dok ulang2 baju tu, hat tu pon beli kedai bundle. Bra, seluar dalam pun semua dah reput tp tetap dia pakai. duit simpann, dia dok beli online baju anak2.

Aku tak tau nak rasa macam mana. macam ada yang menjentik hati jntn aku min,aku kat tempat reja makan sedap2, walaupun ada kantin makan free tapi dok muka kat restoren. baju seluar kasut jam aku semua original min.

bini aku suruh aku naik moto p reja aku tak mau, aku nak naik reta. duit minyak reta min tau saja la berapa. Bab nafkah jangan cerita la, tak penah aku bagi pn. kalau dia nak apa2 dia bgtau aku, tu pn kadang2 aku bising. kalau ikutkan cukup ja nak bagi , tapi tu la betapa boros dan selfishnya aku min.

Paling aku rasa berdosa min aku boleh pulak aku syok kat j4nd4 opismate walaupun hanya sekadar untuk suka2 sampai tahap terlanjur. terbayang muka bini aku yang dulu fresh, sekarang nampak lesu letih ja min.

Benda kadang2 mudah ja tapi kita buat terok. silap aku sbgai suami, maafkan abg, wahai isteriku. Pelan2 abg akn ubah.insyaallah

Leave a Reply

Your email address will not be published.