Isu Keluarga

Masalahnya sekarang sepas kahwin firasat aku mengatakan isteri dah takde d4r4 kerana n4fsv dia pun semacam orang yang dah biasa melakukan

Aku ingin minta pendapat. Aku cerita permasalahan aku secara ringkas.
Aku kahwin dgn wife kerana first impression aku dia orang baik dan wife material.

Masalahnya sekarang sepas kahwin firasat aku mengatakan isteri dah takde d4r4 kerana n4fsv dia pun semacam orang yang dah biasa melakukan s£×. aku juga jumpa gambar dan video tak memakai baju wife aku dgn ex dia semasa mereka couple.

 

Aku tak confirm mereka dah berz¡n4 atau tak, tapi kejadian bertukar gambar tu aku confirm sebab nama gambar tu nama whatsap xx. Aku down mula tidak berapa berminat dengan s£×.

lepas beberapa lama aku jumpa akaun fb f4ke dia untuk lepas stress. segala m4ki dan c4rut aku jumpa dia komen. cara layan orang pun sangat teruk.

 

Lepas tu jumpa akaun f4ke twitter dia guna untuk cerita kejadian dalam rumah dan untuk m4ki hamun aku di belakang.

rupanya didikan family nya juga agak kasar dan family adik beradiknya bermasalah.

Sekarang ni, dia nampak aku komen kat satu tempat ni, dia guna bahasa kurang ajar untuk reply kerana baginya apa yang aku komen itu tidak patut. Dia ugvt untuk buat benda h4r4m.

Kami dah kahwin setahun, belum ada anak. Aku kahwin dgn dia lepas aku kerja kerajaan dan agak stabil. lepas kahwin aku terus sewa rumah. beli kelengkapan rumah satu persatu slow slow.

Perbelanjaan rumah aku tanggung sepenuhnya. Kereta aku tak sediakan sebab dia dah sedia beli kereta 2nd hand sebelum kahwin.

Hati aku mudah marah tapi mudah sejuk. aku sedang terasa sebab dia guna bahasa kurang aj4r dan vgvtan buat benda h4r4m.

aku tengah consider untuk hantar dia balik rumahnya kerana bagi aku perangai orang susah untuk diubah. tolong nasihat aku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.