Isu Keluarga

Masalahnya sekarang korang normal ke suami suka cium mulut bukan biasa2 tapi boleh dikatakan sampai tahap macamm dia sedut,

Hi krt, ak nak Tanya  actually aku ni baru je kawin x sampai stahun lagi. suami aku ni anak bongsu Dan aku plak anak no 2 .. suami aku ni memang handsome,

keturunan mix, zaman skolah dulu boleh di katakan rebutan gadis2 lah .. at last dapat dekat ak yg x seberape ni ..haha

Masalahnya sekarang ni aku nak Tanya korang normal ke suami suka civm mulut,, dia punya cium tu bukan biasa2 boleh kata mcm dia sedut,

 

sampai xleh nk bernafas ,kadang tu smpai Luka bibir ak,  Aku okay je sbenar Nye tak geli pun sbab suami ak pembersih.

Fyi suami aku ni Jenis tidur lepas subuh sbab dia settlekan kerja dia dulu dan yang paling ak rasa berangin mnyebabkan tercetusnya pergaduhan bila pkul 2,3 pagi ak dh tidur nyenyak dh smpai kebulan,

boleh plak dia pergi ciom aku macam tu memang naik angin aku weh, ak pun tak prasan bila Masa ak termarah dia ..

bangun2 dia dh merajuk . Normal ke ? Ke something wrong ? hari2 mcm ni wei smpai tidur ak pun jadi tak berkualiti. Help

Hi krt, ak nak Tanya  actually aku ni baru je kawin x sampai stahun lagi. suami aku ni anak bongsu Dan aku plak anak no 2 .. suami aku ni memang handsome,

keturunan mix, zaman skolah dulu boleh di katakan rebutan gadis2 lah .. at last dapat dekat ak yg x seberape ni ..haha

Masalahnya sekarang ni aku nak Tanya korang normal ke suami suka civm mulut,, dia punya cium tu bukan biasa2 boleh kata mcm dia sedut,

 

sampai xleh nk bernafas ,kadang tu smpai Luka bibir ak,  Aku okay je sbenar Nye tak geli pun sbab suami ak pembersih.

Fyi suami aku ni Jenis tidur lepas subuh sbab dia settlekan kerja dia dulu dan yang paling ak rasa berangin mnyebabkan tercetusnya pergaduhan bila pkul 2,3 pagi ak dh tidur nyenyak dh smpai kebulan,

boleh plak dia pergi ciom aku macam tu memang naik angin aku weh, ak pun tak prasan bila Masa ak termarah dia ..

bangun2 dia dh merajuk . Normal ke ? Ke something wrong ? hari2 mcm ni wei smpai tidur ak pun jadi tak berkualiti. Help

Leave a Reply

Your email address will not be published.