Isu Keluarga

Paling menyedihkan anak lelaki Dan perempuan bujang saya selalu dipkul oleh suami hanya Kerana ego Dan baran nya

min tlg hide kan profile saya…sekadar ingin mencari cara keredhaan, bimbingan Dan sokongan…saya juga baru berhijrah…harap jgn kecam.

Kahwin 4 tahun masa tu I Janda 3 anak Dan dia bujang. Kurniakan seorang anak bersama dan hamil 6 bulan skrg. Tiap masalah, dia lari keluar umah abaikan kita urus segala dalam rumahtangga.

Paling menyedihkan anak lelaki Dan perempuan saya selalu dipkul oleh suami hanya Kerana ego Dan baran nya, tentu anak2 jadi membnci n giving attitude however he acted the same smpkan telling me dia benci anak2.

Tapi saya ttp didik anak2 yang betul walau apa pun biar hormat org tua Dan saya akan uruskan masalah rumahtangga kami dgn counseling. remaja pun sukar nak jaga bila selalu ada pendapat masing2.

dia jadi bnci terhadap anak2. tanggal 2 jun lepas, kita ada perselisihan juga Kerana anak2, dari situ hingga skrg dia tak nak bertegur sapa, tido mahu asingan Dan makin teruk sudah 2 bulan lebih skrg keluar umah tak balik ntah ke mana call msg semua tak jawab.

sudah di report ke syariah. Kerana saya hamil tak boleh naik ke mahkamah tapi hanya counseling je buat masa kini. 4 tahun tiap masalah sudah 3 Kali dia curang.

Sebulan sebelum dia keluar umah dia kata lagi mahu cerai…hati ni remuk skali..mohon doakan saya tabah Dan sabar dgn dugaan ini.

Da lama diabaikan suami, mana isteri yang tak nak kasih sayang, mana isteri yang tak nak rasakan manja dari pasangan lebih2 lagi tgh hamil ni.

B4tin sgt tersiksa pabila suami terus hilangkan diri tak pun bertanya Khabar pun. Perlukan sokongan Dan bimbingan buat masa ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *