Isu Keluarga

Masalah bermula abila adik ipar aku mengaku kalau dia ter4ngsg bila aku dengan suami bersweet dan dia mengatakan hasratnya ingin mencuba

salam admin hide profile sekadar berkongsi pengorbanan aku sebagai isteri menantu dan ipar. aku dari perak
aku tinggal bersama mertua kerana suami bagi alasan sunyi tinggal berdua aku akur sebab dia suami aku walaupun hati aku berat dan lebih memilih utk hidup sendiri tapi demi suami aku relakan.

Biasala bila masuk rumah orang tak kan sama dengan rumah sendiri dari situ aku belajar menerima kekurangan yang ada dalam rumah tu satu persatu dan belajar untuk biasakan diri kerana keadaan rumah yang penghuni dalam lebih kurang 10 orang.

setiap kerja rumah aku lakukan tanpa sedikit keluhan walaupun penat yang teramat tapi aku akui terkadang suami datang membantu. Suami aku seorang yang manjakan aku walau kemana dia pergi dia tak kan tinggalkan aku dan jika aku sakit dia yang akan suapkan aku,

hidup kami sangat bahagia walaupun terkadang ada perbalahan kecil tapi dia jenis mudah kembali ke normal dan dia sangat pantang bila tengok airmata aku jatuh dan dia tak kan biarkan sebab tu aku rela korbankan hidup aku tinggal dengan mertua sebab terlalu sayangkan suami,

dari urusan mengemas memasak semua aku lakukan sebab aku nak ambil hati ipar ipar aku sebab aku tahu ada yang tidak menyukai aku awal perkahwinan lagi, segala keperluan suami aku jaga sebaik mungkin. pakaian, makan minum aku tak pernah abaikan aku suka buat bekal tiap kali suami ke kerja dan memang suami aku tiap2 hari akan bawak bekal.

aku tak pernah tinggalkan dia walau susah macam mana sekali pun aku tetap bersama dengan dia walaupun masa tu dia rasa kecewa yang teramat tapi aku tak pernah mengeluh aku bagi semangat supaya dia terus kuat dan aku selalu disamping dia.

kami digelar pasangan paling bahagia,aku dengan suami jenis yang suka bergurau suka sweet2 wlaupun depan orang. Masalah bermula abila adik ipar aku mengaku kalau dia ter4ngsg bila aku dengan suami bersweet dan dia mengatakan hasratnya ingin mencuba lalu tiba2 memeluk aku dari belakang. 

Emtah sy4it4n apa menghasut hingga aku merelakan dan sekarang aku hamil entah anak siapa. Apa perlu aku buat sekarang min? Aku sangat sayangkan rumah tangga ini dan Suami aku cukup bahagia bila ada zuriat dalam kandunganku tapi aku masih tidak yakin ini anak siapa..

Allahu, malah adik iparku juga makin r4kvs untuk bersama dengan aku.  Bila line clear terus nak dan aku tak dapat menolak. Apa perlu aku buat. Aku masih sayangkan rumah tangga ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *