Isu Keluarga

Alangkah terkejutnya saya Bila isteri saya keluar dari sebuah Kereta berwarna kelabu dalam keadaan tersenyum.

Assalammualaikum min. Rentetan kisah yang saya kongsikan sebelum ini,  apa yang saya risaukan berlaku depan mata pada hari Khamis malam lepas. Masa tu Saya Ikut gerak geri isteri saya selepas dia habis dgn aktiviti gymnya.

Alangkah terkejutnya saya Bila isteri saya keluar dari sebuah Kereta berwarna kelabu dalam keadaan tersenyum. Masa tu saya sdg menyorok di belakang kerusi Kereta.

Selepas tu isteri berjalan keluar ke arah keretanya Dan saya nampak Waktu ini Dia sedang berbual dgn sorang lelaki yang saya mmg tak kenal.

Apa yang lebih Perit, adegan perbualan tu disulami dgn adegan pelvkan isteri saya dan lelaki tu.  Dr4h saya naik ketika tu Dan saya keluar dari kereta Dan pegi ke arah mereka Dan berlaku pertengkaran. 

Apa yang menghairankan,  masa saya tanya Laki tu, Kau tau x dia isteri Ak? Dia jwb Xtau. Ini paling pelik,  xkn la isteri saya X bagi tau status dia?

Nak dipendekkan Cerita,  selepas saya tanya dkt isteri, rupenye dia baru kenal lelaki tu baru 2 minggu dan Dah boleh berpelvkan!

Dia pilih sedap dgn pelvk Bukan muhrim dari ajar Anak membaca atau tidur kan ank dirumah! Yang paling teruk, lps je kantoi kan adegan tu, isteri xbalik terus Ke rumah untuk tengok anak2, tapi Entah pergi kemana Dan balik hanya Blk pada pukul 3 pagi. 

Dan rupenye lelaki Itu Dah berkahwin tapi berpelukan dgn isteri saya yang Masih sah! Nasihat saya, jaga gerak geri pasangan Anda yang pergi gym seorang diri,  jangan jadikan diri anda mngsa seterusnya.

Gym adalah tempat paling senang untuk berskand4l bagai. Sesetengah org hanya dtg dgn niat lain Selain Jadi sihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *