Isu Keluarga

Akhirnya suami berubah memjadi sangat baik masalahnya saya berkenalan dengan seorang lelaki di fb.

Assalamualaikum admin.. tolong hide profile saya ye.. saya taktaw mana nak mulakan. Saya dah berkahwin dengan suami saya baru setahun lebih.. sebetulnya, ini perkahwinan saya yang ketiga..

taktawla ape dosa saya..saya cuba jadi terbaik dalam setiap episod perkahwinan saya.. suami pertama saya ask4r,cuma saya taktahan dia main perempu4n dan jvdi..saya taktahan admin lalu saya tuntut cerai..

suami kedua sempat bertahan cukup2 setahun,, dia liat nak kerja.. alim2  orangnya, semua benda saya buat h4r4m dimata dia. pakai seluar pegi keje hrm mekap2 sikit hrm..

tapi dia makan hasil saya kerja takpe plak.. lastly saya pn taktahan nak tanggung makan rokok pakaian dia dan saya mintak dia ceraikan saya..
Dan ini kisah saya dengan suami yang ketiga..

dia muda setahun dari saya..saya anggap takpela umur bukan penghalang lagipon cuma beza 1 tahun kan.. saya ada sorang anak brusia 8tahun hasil perkahwinan pertama saya..

sampai sekarang saya belum punya anak dengan suami yang lain.. awalnya saya bahagia,terasa macam penderitaan sebelum ni sudah berakhir..terasa doa2 saya untuk berkeluarga tercapai.

Bahagianya saya punya suami yang kelakar, gila2, layan saya selalu gurau2 ngn saya.. tapi tak lama.. 4bulan pertama je..lepas tu bertukar jadi suram.. suami saya  ok dari segi kerja dia rajin, perempuan lain pn dia tak ada. Jvdi pn tak ada..

cuma yang saya stress dia sudah mula berubah. dingin terhadap saya dan anak.. tidak bertegur.  pantang ada yang salah. Kerja asyik membeb3l.

  ye,salah saya sebab saya suka tegur apa yang saya rasa takkena sebab saya nak suami saya jadi suami dan  ayah terbaik.. saya tegur untuk solat,cara layan saya dan anak..

Akhirnya suami berubah memjadi sangat baik masalahnya saya berkenalan dengan seorang lelaki di fb. Sebulan perkenalan tapi kami dah terlanjur. Adakah ini kifarah untuk suami sebab dulu dia tidak bertanggungjawab?

Saya buntu. Lelaki ni suami orang dan dia tak tahu saya isteri orang,  dia cakap nak jadikan saya yang kedua tapi dalam masa yang sama, suami semakin baik dan saya sayang kedua duanya. Tolong lah saya 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *