Isu Keluarga

Dipendekkan cerita semasa suami cari kerja aku tidur dengan sorang lelaki yang aku anggap seperti adik ku sendiri yang aku kenal hampir 4 tahun lebih

Aku tak tahu lah nak mula macam mana kisah aku nie. please admin hide profile saya yea. aku kawen hampir 16 tahun, hanya bahagia dalam 5 hingga 6 tahun sahaja lepas suami aku diberhenti kan kerja sebab kawan ani4y4. Sejak tu aku yang menanggung kebanyakan keperluan keluarga aku. aku pulak bukan isteri yang setia.

Kisahnya semasa ketidak adaan suami aku kalah dengan nfsu aku sendiri. Ikutkan selama zaman anak dara aku, aku cukup jaga cara pergaulan aku dengan lelaki. Tapi aku sendiri pun kadang2 memikir kenapa aku jadi begini? terlalu ikutkan nfsu padahal aku sudah berjanji dalam dari aku, tak akan mengulangi kecurangan aku lagi.

Dipendekkan cerita semasa suami cari kerja aku tidur dengan sorang lelaki yang aku anggap seperti adik ku sendiri yang aku kenal hampir 4 tahun lebih. Aku kalah dengan god44n adik agkat aku nie yang selama nie memang nak aku tidur dengan nya.

Entah macam mana, aku bole termakan dengan god44n di malam tu. kami cekin hotel. Pada mulanya hanya nak bersembang2. dia muncul ketika aku perlu kan perhatian dan sentuhan sampai ke hari nie aku sikit pun tak terasa bersalah dengan somi aku.

 

Bagi aku nie lah hukuman untuk suami aku yang abaikan tanggungjawab dia terhadap aku dan anak2. Salah kah aku?

Sebelum berhubung dengan adik agkat aku nie, aku pernah berhubung dengan lelaki lain lagi dan beberapa kali kami terlanjur. Aku bernasib baik sebab aku dah tak bole mengndung lgi sebab ketiga2 anak aku bersalin ce4cer.

aku tak tahan dengan desakan n4fsu aku sendiri.. wahai wrga krt please bagi pandangn apa yang harus aku lakukan? somi aku tetap dengan dunia ddah dia. Tapi nfkah batin aku memang trbaik, hanya suami aku saja yang dapat pu4skan aku berbanding lelaki lain.

Apa yang harus aku buat? kalau aku masih stay dengan suami aku. hanya dapat pu4s kan aku. Tapi dia tak dapat berikan apa yang aku nak.  Sampai harini suami masih sibuk mencari kerja sedangkan aku perlukan suami yang bekerjaya. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *