Isu Keluarga

Kisahnya hanya kesilapan kecil sahaja iaitu saya terlanjur dengan bekas kekasih dimalam hari nak menghitung hari perkahwinan kami sahaja

salam. terima kasih admin sebab sudi sharekan luahan saya.. sila hidekn fb saya ye. tq.

alhamdulillah, tak lama lagi saya akan diceraikn oleh bakal bekas suami saya yang takde sifat belas kasihan pada saya yang baru lepas habis berpantang dan mempunyai anak kecil yang berusia hampir 2bulan. 

langsung tak kesian pada anaknya yang perlukn belaian kasih seorang ayah.
Banyak sebab yang membuatkn perpisahan ini terjadi.

Suami sebenarnya dulu seorang yang sangat baik, nafkah zahir b5tin perfect  namun makin lama saya makin tidak kenal siapa dia.

Kisahnya hanya kesilapan kecil sahaja iaitu saya terlanjur dengan bekas kekasih dimalam hari nak menghitung hari perkahwinan kami sahaja.

Lagipun masa saya terlanjur, suami masih tunang saya dan selepas kami bernikah, saya sudah tidak pernah berhubungan dengan lelaki lain. 

Saya tak tahu kenapa peristiwa itu sampai ke telinga suami sedangkan tiada sesiap yang tahun kalau saya sudah banyak kali terlanjur di dalam tempoh pertunangan kami.

banyak yang saya alami semasa awal saya mengndung sehinggala saat saya selesai bersalin.

saya ingat dengan kehadiran anak kecil kami dia akan berubah tapi ternyata surat perceraian yang saya terima.. tapi tak apalah. ni ujian yang Allah hadirkan utk saya..

saya terima dengan hati terbuka. dan moga saya kuat hadapinya dalam membesarkan anak kesayangan saya ini.

Kepada bakal bekas suami, saya doakan moga awak bahagia jalani hidup tanpa kami disisi awak. teruslah hidup dlm keadaan yang awak rasa bahagia dan happy tapi jgn lupa, Allah tu ada.

awak ani4y4 anak bini awak, doa saya insayaaallah Allah dgr. kita ada hari tua kita, bila kita da tua nti nk menyesal smua tu dah terlambat.

jangn sebab kan sikap kita, anak jadi mgsa keadaan. terima kasih sebab selama ni memperbdohkn saya dan buang saya saat saya betul2 perlukn awak.

Allahu, Dengan luka jahitan yang tak sembuh lagi seorang sanggup failkan cerai keatas saya. saya terima tapi saya takkan redha atas apa yang awak buat pada saya dan anak saya..

guys, doakn saya blh move on dan bina hidup baru berdua dengan anak kesayagan saya. dan saya harap satu masa, anak lelaki saya akan jadi pelindung untuk saya. Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *