Isu Keluarga

Kisahnya sejak isteri dia bersalin anak kedua dia mula mendekati saya dan akhirnya kami jatuh cinta hingga terlanjur.

Assalamualaikum min hide kan fb saya. Saya isteri orag tapi dalam proses cer4i. saya sekarang bercinta dengan suami orang.. hubungan ni bermula hampir 2 tahun.. kami kenal lebih kurang 9 tahun kerana bekerja ditempat dan unit yang sama.. sebelum ni saya langsung tak suka dia..

Kisahnya sejak isteri dia bersalin anak kedua dia mula mendekati saya dan akhirnya kami jatuh cinta hingga terlanjur. selalu abiskan masa bersama di ofis. kadang2 kami berjumpa diluar waktu malam. saya sangat sayangkan dia.

Saya dan wife dia saling kenal dia seorang suami bertanggngjawab walaupun kami 8jam di ofis dia sentiasa call dan whatsapp wife dia jika ade masa free.,sikap dia buat saya jatuh cinta.

dia lelaki yang ambil berat tentang saya, jaga saya masa sakit. hari2 datang jenguk kat hospital. sampailah saya sembuh dan sihat dia masih jaga saya. Sedangkan suami langsung tak pedulikan saya.

saya tak pernah ganggu weekend dia, ganggu masa2 dia ketika balik kerja. sebab saya tau masa tu adalah ‘family time’ Saya simpan niat nak kahwin dengan dia walaupun dia tak pernah nyatakan hasrat nak jadi kan saya wife dia. saya tak nak sakiti hati isteri dia, tapi saya sangat2 sayangkan suaminya.

Saya sanggup untuk jadi isteri kedua kalau itu takdir saya. apa patut saya buat? saya tak,nak musn4h rumahtangga dia tak nak jalinakan hubungan ‘sk4ndal’ macam ni saya nak halalkan hubungan ni.. walaupun terpaksa bermadu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *