Isu Keluarga

Citenya semalam saya seorang keluar beratur nak beli mcd tetiba ada budak kecil umur dalam setahun lebih datang dekat saya.

Salam admin dan warga krt. saya j4nd4 anak 1 lelaki, saya berumur 28 tahun. saya sudah bercerai dengan suami dan baru lepas idah. Kami cerai atas sebab saya tak sangup hidup dalam kepuraan.

saya bekahwin dengan dia sebab nak move on lupakan ex bf saya sebab ex bf saya dijodohkan dengan perempuan lain. memang tak ade rasa cinta jangan gelak nya walaupun tak ade rasa cinta kami punya anak seorang itu pn sebab saya fikir mungkin dengan ada anak rasa cinta dekat suami lagi kuat.

Tapi tak sebalik nya. 3 tahun cuba tanam cinta tapi sedikit pun tiada rasa. Citenya semalam saya seorang keluar beratur nak beli mcd tetiba ada budak kecil umur dalam setahun lebih datang dekat saya.

saya terus main2 dengan budak tu sambil tengok kiri kanan mana mak nye. baru lah datang mak ye say sory dan trus pergi saya tengok je sampai la saya nampak suami dia.

Hati macam di p4t4h2 gitu sebab suami nya ex bf saya. memang kalau ingat balik anak dia sebiji muka ex. ex memang perasan saya tapi takut nak tegur. malam tu dia pm saya kat inbox fb cakap maaf tak tegur. saya dah unfriend fb dia sejak saya dah kwin. Dia tanya khabar dah kawin ke.

saya jujur je cerita status saya. Dan dia puji saya lagi cantik dari dulu yang dia kenal. hmm tak dinafikan lepas bercerai saya lagi jaga badan saya workout tak pernah tinggal.

ye la dulu masa kawin dengan orang tak cinta buat ape nak cantik2 tak ade mood. banyak yang kita borak2 wife dia pilihan kluarga. last mesej dia cakap nak tidurkan anak dia.

Isteri kerja shiff kadang malam2 dia balik kerja pun tak ade. isteri dia nurse. saya baru tahu isteri dia ada dlm krt ni. rasa cinta kembali membu4k.

saya tanya pada diri ni. kalau dia nak jadikan saya wife dia no 2 saya sangup je min tapi saya tak sesekali suruh ex ceraikan isteri dia saya tak nak jadi prempuan simp4n4n saya nak jadi prempuan yang halal untuk dia.

Dah lama saya rasa nak bersayang di belai kasih dengan orang yg btul2 saya cinta. saya tahu min saya bakal di kecam luahan saya ni. yang bakal di kec4m orang yg 4nti polig4mi. saya tengok poligami ni tak salah jika suami berlaku adil macam nabi dengan isterinya2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *